[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Mijn naam is Magnum. Eindelijk heeft Linda een nieuwe foto toegevoegd waar ik beter op uit kom. Want ik maak mijn naam waar. Ik ben heel groot en zwaar gebouwd. De grootste hier in huis. Ik ben een stoere jongen, maar heb een stem als een vrouwtje... Ik kan heel zacht en hoog miauwen. Ik ben ook dol op Major en Muchi. Al zijn ze niet altijd gediend van mijn toespelingen. En dat vind ik raar. Verder slaap ik graag bij mijn baasjes en kom regelmatig knuffels halen. En zij kunnen mij gewoonweg niet weerstaan.
Mijn naam is Magic. Ik ben een echte knuffel. Ik lig graag op elke schoot die beschikbaar is. Alleen kan ik niet stil zitten. Draai constant en ga dan lekker met mijn nagels in iemand zijn buik trappelen. Dit wordt niet altijd gewaardeerd en ik snap hier niets van. Ik moet het niet zo hebben van al die katten. Ik hou het meest van mensen. Met Misty stoei ik wel eens. Ja ik moet wel een beetje in beweging blijven. Ook maken mensen grapjes over mijn oren. Maar ze zijn toch mooi!  
Mijn naam is Muchi. Ik ben net als Misty een heel lief poesje en doe niemand kwaad. Ik ben vooral dol op mijn baasje Linda. Ik mag bij haar slapen op bed en doe dit dan ook iedere avond. Ook als zij zit te computeren ga ik altijd op het bureau liggen. En als dat niet mag, dan mag ik wel achter haar op haar bureaustoel liggen. Wel vindt ze dat ik een mooie maar lastige vacht heb. Ik moet dan ook dagelijks gekamd worden anders gaat mijn vacht verfilten/klitten. Ik kan ook goed aporteren. Leuk hoor om je baasje aan het werk te zetten om voor mij propjes of muisjes te gooien.
Mijn naam is Misty. Ik ben een heel lief poesje die nauwelijks kan miauwen. Mijn stemgeluid is zelfs zo zacht dat ik al een keer een hele dag opgesloten heb gezeten in de wc en in de kast. Hier heb ik mijn baasje wel even op gewezen en nu telt ze eerst alle katten voordat ze de deur uitgaat. Verder ben ik heel ingetogen en doe niemand kwaad. Alleen met Magic stoei ik wel eens. Ik heb het niet zo op haar, maar we doen het wel ladylike. Dus geen plukken haar die door de kamer vliegen of elkaar krabben. Gewoon elkaar de stuipen op het lijf jagen en achter elkaar aan hollen.
We hebben nog vier andere katten naast onze pixiebobs. Hun namen zijn als volgt: Bollie Wollies Chimène (Misty), Sophals Choice’s Afrodite (Magic), Bollie Wollies Eloise (Muchi) en Walhalla’s Magnum.
Onze andere katten