[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Starnstripes Philosopher Brutus geboren op
10 november 2003
Stamboom Brutus
Mijn naam is StarnStripes Philosopher Brutus. Ik ben een flinke jongen al is dat op deze foto niet zo goed te zien. De reden dat ik niet van poseren hou, zijn die flitsen in mijn ogen... Ik knijp ze daarom altijd dicht. Ik ben een hele bange kater en het heeft voor mij lang geduurd voordat ik Linda en Gerrit volledig toeliet. Maar nu ben ik super dol op hen en met name op Linda. Als ik haar roep komt ze mij gelijk knuffels geven. Ook hou ik van spelen. Zo’n stokje met een vogeltje eraan. Ik heb echt geprobeerd vriendjes te worden met die andere (geholpen) katten in huis, maar ze moeten mij niet zo. Ik trouwens een aantal van hen ook niet. Maar mijn zoon Mambo en Leevie zijn dol op mij. Met Mambo en Leevie speel ik veel en met Mambo slaap ik samen al is dat soms wel wat krap met twee van die grote lijven. Verder ben ik in oktober 2009 gecastreerd. Ik mocht eindelijk met pensioen! Het is de bedoeling dat ik langzaamaan vriendjes wordt met het volk hier in huis, maar ik heb hier nog niet zo'n behoefte aan.
  
Bobcatlegends Major geboren op 2 december 2004
Mijn naam is Bobcatlegend Major No. 1. Ik ben een echte knuffel en een kletskous. Ik ben dol op aandacht. Maar ik ben ook nogal jaloers. Kijk, ik lig vaak naast Linda haar bed en als ik zie dat Muchi of Magnum bij Linda op bed springt, dan spring ik er gelijk achteraan. Ik wil alle aandacht het liefst voor mij alleen. En als ze dan niet weggaan, dan bijt ik ze of mep ik ze (zachtjes). Dat vind ik wel grappig. Maar op andere momenten speel ik met ze en slaap ik tegen ze aan. Ook ik ben inmiddels geholpen. Nu ben ik niet meer zo jaloers. En ik kan het ook heel goed vinden met Marley mijn zoon (al is hij soms wel te wild).
  
MajorTess' Maya geboren op 15 april 2006
Mijn naam is MajorTess Maya. Ik ben de dochter van Squirrel en Brutus. Mijn moeder Squirrel woont hier al een tijdje niet meer maar zij maakt het heel goed. Ik ben een beetje apart. Als mensen mij aaien, dan loop ik meestal weg. Ik bepaal namelijk zelf wanneer ik knuffels wil hebben. Maar als ik begin te spinnen, dan weten de mensen dat ik op dat moment graag geknuffeld wil worden. Ook kom ik af en toe heel spontaan bij je op schoot liggen. Dan kijken mijn baasjes heel verbaasd, omdat ik dit niet zo vaak doe. Verder vind ik het leuk als mensen achter mij aan komen hollen en tegen mij kletsen. Ik ga dan uitgebreid terug babbelen en ik ben natuurlijk dol op spelen. Lekker alleen of met mijn kittens.

Tot voor kort ben ook ik met 'pensioen'. Mijn laatste zwangerschap (nestje van 27 november 2009) verliep niet goed. De dierenarts heeft mijn kittens met een keizersnede gehaald en mij gelijk gesteriliseerd. Ik denk dat dit wel beter is voor mijn gezondheid al vind ik het grootbrengen van kittens natuurlijk wel heel leuk.
  
Arduinna C Millie geboren op 1 maart 2007
Mijn naam is Arduinna C Millie. Ik ben op 23 juni 2007 naar Linda gebracht vanuit Frankrijk. Ik ben een slank en gespierd dametje met een lange staart en van die mooie spots. Ik ben heel knuffelig en speels en het meest dol op Gerrit omdat hij altijd zoveel met mij speelt. En ik hoef maar de sleutel in de deur te horen en ik loop direct naar beneden om Gerrit hartelijk te ontvangen.

28 mei 2010 ben ook ik met vervroegd pensioen gegaan. Ik kreeg spontaan een baarmoederontsteking en moest naar de dierenarts. Aldaar werd ik meteen achtergelaten. En toen ik wakker werd, was mijn buikje wel erg leeg. Maar ik moet toegeven dat ik mij nadien wel stukken lekkerder voelde. Ik mag nu als gezellige huispoes verder door het leven. En ik blijf uiteraard gewoon bij Gerrit en Linda wonen.

  
  
StarnStripes' Macy geboren op 1 mei 2007
Mijn naam is StarnStripes’ Macy. Ik ben op 15 september 2007 aangekomen in Nederland. Ik ben helemaal overgevlogen vanuit Wisconsin USA. Dat was me een reis zeg. Ik was dan ook wel erg moe op de eerste dag. Ik heb een half lange vacht, een fluffy staartje (net als van een konijntje) en van die stevige poly voetjes. Ik ben heel knuffelig en werd dan ook snel geaccepteerd in de groep. Ik miauw als ik aandacht wil en als je niet oplet plof ik vanuit het niets op je schoot. Ja, ik had mijn draai snel gevonden. In 2012 ben ook ik ‘geholpen’. Ook ik mag alvast met pensioen.
  
MajorTess' Mia geboren op 12 mei 2008
Mijn naam is Royal Dutch Mia. Ik ben op 30 augustus 2008 bij Gerrit en Linda komen wonen. Ik ben een poly dametje aan alle vier mijn pootjes. Ik ben een echte knuffeldoos. Verder babbel ik er op los. Zeker als ik aandacht wil of iets lekkers. Ik ben inmiddels volledig geaccepteerd in de groep. Gelukkig maar want het is een echte kattenbende bij Gerrit en Linda! Verder ben ik normaal niet zo dik hoor als op deze foto. Hier was ik hoog zwanger van een zesling!
 
  
MajorTess Mambo geboren op 4 oktober 2009
Mijn naam is MajorTess Mambo. Mijn ouders zijn Millie en Brutus. Inmiddels ben ik al een flinke jongen en heel knuffelig volgens Linda. Dit omdat ik geen broertjes/zusjes heb. Wel erg jammer, maar gelukkig spelen Linda en Gerrit met mij en daarnaast ben ik dikke maatjes met Leevie en Brutus. Linda heeft mijn stamboom niet aangevraagd, omdat je naar de stambomen van mijn ouders (Millie en Brutus) kan kijken. Ik heb inmiddels de plaats van mijn papa Brutus in genomen. Mijn papa kan nu van zijn welverdiende pensioen genieten;-). Meer over mij lees je in Linda haar dagboeken.
  
MajorTess Leevie geboren op 22 december 2009
Mijn naam is MajorTess Leevie. Ik heb 2 weekjes bij mijn nieuwe baasje gewoond, maar ik was zo verschrikkelijk bang voor de honden. Dat terwijl die volgens Linda toch erg lief en rustig zijn. Maar ik durfde niet naar beneden. Na twee weken heeft Linda mij weer opgehaald en thuis aangekomen was ik door het dolle heen. Alles was vertrouwd voor mij en ook had ik gelijk weer wat kattenvriendjes om mee te spelen. Daarnaast slaap ik maar wat graag bij Linda op schoot. Want zij knuffelt mij volop. Gerrit en Linda wilden mij een nieuwe verhuizing niet nog een keer aandoen en ik blijf dan ook bij hen wonen. Gewoon als huisdier. Nou daar hebben ze er eigenlijk al genoeg van hoor ik ze wel eens zeggen, maar ik ben zo mooi en lief dat ik ze van die gedachte af heb gebracht. Mijn ouders zijn overigens Mia en Major. Dus voor mijn stamboomgegevens, kan je een kijkje bij die van hen nemen.
  
MajorTess Mira geboren op 13 juli 2012
Mijn naam is MajorTess Mira en ik ben de dochter van Mia en Mambo. Ik heb een lange vacht, korte staart en straight feet. Mijn partner in de toekomst wordt dan ook Marley. Ik ben nu nog een klein kitten (zit hier op de voorgrond) dus Marley mag nog wel een jaartje wachten. Linda weet nog niet zoveel over mij te vertellen, omdat ik nog maar 9 weken jong ben (op het moment van schrijven). Maar ook ik zal straks een eigen karakter ontwikkelen. Voor nu speel ik met mijn broertje en zusjes en Mia en Macy. Linda heeft toch maar een stamboom aangevraagd voor mij (al kan je voor mijn lijn ook een kijkje nemen bij Mia en de ouders van Mambo (Millie en Brutus).
  
MajorTess Marley geboren op 21 maart 2012
Mijn naam is MajorTess Marley en ik ben een zoon van Major en Macy. Ik heb een lange staart en hele grote poly voetjes (alleen voor). Ik ben een mooie jongen met een prachtige spotted vachtje zegt Linda. Voor mijn stamboom moet je even een kijkje nemen bij Macy en Major. Ik ben alleen nog heel erg speels en heb Linda en Gerrit dan ook regelmatig uit hun slaap gehouden. Maar nu ik alweer wat ‘ouder’ ben, neem ik meer en meer hun slaapritme aan. Ik ben dol op mijn papa Major. Speel graag met hem. Al vindt hij mij soms wel wat te wild. Verder slaap ik graag in Linda haar armen. Heerlijk knus en warm.
  
Onze pixiebobs