[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Tommy
Tommy
Tommy
Tommy
Sam & Bengel
Noa & Dana
Buddha
Buddha
Buddha
30 januari 2010
Het heeft even geduurd, maar hier weer een update uit ‘pixieland’. Om te beginnen wil ik René en Mayte bedanken voor de update over Noa en Dana en de leuke foto van deze twee mooie poezendames. Ze doen het heel goed en Mayte en René zijn dol op hun pixies. Ik kan niet anders zeggen dan dat kittens groeien als kool! Wat zijn ze mooi en flink zeg! En nog geen jaar jong! Nogmaals mijn dank en geef ze een dikke knuffel van mij!

Ook wil ik Alwin bedanken voor de foto’s van Buddha en voor de referentie! Ik ben hier zo blij mee! Buddha is al een flinke jongen en is nog geen jaar jong! De referenties kan je vinden in het hoofdmenu, maar voor het gemak hierbij de link naar de pagina welke Alwin voor mij heeft geschreven en voorzien van foto’s! Alwin, nogmaals mijn dank en geef Shiva, Buddha en Mimie een knuffel van mij.

Via deze weg wil ik ook Frencis en Piet bedanken voor de mooie foto’s van Tommy! Tommy is inmiddels 11 maanden jong en al een echte bink. Weet dat hij een volle broer is van Mambo! Zo leuk! Alleen is Mambo dus een paar maanden jonger. Nogmaals dank voor de leuke foto’s en geef Tommy een knuffel van mij.

Dan de kittens. Marilyn en Sam maken het heel goed. Ik weeg ze niet meer dagelijks, want ik zie wanneer ze eten en daarnaast zitten ze boordevol energie. Dus dat zit wel goed. En groeien doen ze! Kijk maar naar hun gewichtenlijstje. Ze zijn heerlijk speels en knuffelig. Ik kan maar geen genoeg ze krijgen.

Met Igor ging het de laatste dagen niet zo goed. Hij viel af en als ik hem dwangvoederde dan ging dat met moeite. Zekerheidshalve heb ik ze allen opnieuw ontwormd, maar ook dat bood geen verbetering. Dus toch maar met Igor naar de dierenarts. Maar ook de dierenars kon niets vinden. Maar gelukkig - na een paar dagen dwangvoeren - is het ineens over! Wat het ook mocht zijn. Hij komt gelukkig weer aan en eet nu uit zichzelf. Ik ben zo opgelucht!

De overige kittens van Macy en Mia doen het gelukkig uitstekend! Ook zij groeien als kool. Ze eten al zelf en dat is voor mij uitzonderlijk! Want de meeste kittens van mij aten pas vanaf een week of 6 à 7. Maar omdat ze met zijn 9-en zijn, moeten ze wel. Ik ben hier heel blij mee, want dit ontlast de moeders tenminste een beetje. Arme Macy heeft al zoveel gewicht moeten inleveren. Mia heeft minder gewicht verloren, dus zij laat wellicht het meeste werk aan Macy over…. Ook deze kittens weeg ik nu met kleine intervallen en gelukkig groeien ze goed. Wel zijn sommige van deze kittens nog een beetje onzindelijk…. Ik heb al een paar keer plasjes en poepjes op de grond gevonden. Kleine viespeuken! De foto’s zijn van vorig weekend, maar ik vond ze zo leuk dat ik nog geen nieuwe heb gemaakt. Met zijn 9-en in 1 mandje! Hoe lang zal dit nog passen? En dan hoe ze eten…. Gewoon in de brokkenbak gaan zitten zodat niemand erbij kan! Wat zijn ze toch egoïstisch;-). Ook van deze kittens kan ik geen genoeg krijgen. Als ik hun kamertje binnenkom, word ik van alle kanten ‘besprongen’! Hangen aan mijn broek, klimmen via mijn benen naar boven of via mijn rug op mijn schouders. Heel grappig, maar ook een beetje pijnlijk op zijn tijd;-). Ik wil alle mensen nogmaals danken voor de adoptie van hun kitten. Ik bof maar!
  
19 januari 2010
Afgelopen zondagavond zijn Corrinda en Martijn op visite geweest om een kitten uit te zoeken. Normaliter plan ik geen afspraken op zondagen, maar ik had besloten de maandag verlof te nemen. Dus ik wou ze niet nog een paar weken laten wachten voordat ze langs konden komen. Ze zijn voor kitten 2 (katertje) van Macy en kitten 5 (poesje) van Mia gegaan! Het katertje krijgt de naam Pipo en het poesje Momo. Ik vind het zo leuk dat 2 kittens bij elkaar mogen blijven!!! Dat wordt vast weer een liefdeskoppeltje voor het leven! Ik wil Corrinda en Martijn nogmaals danken voor de adoptie van deze 2 kittens en ik weet dat ze het heel goed gaan krijgen bij dit leuke, jonge stel. Kom snel maar weer kijken naar jullie kittens! Dat vinden de ukkies en ik heel leuk;-).
  
Marilyn & Sam
Brutus & Mambo
Chaplin & Linneke
Sam
Sam
Sam
Sam
17 januari 2010
Ik heb weer een berichtje van Katrien gekregen en wat foto’s van hun Sam (kitten van Millie geboren op 17 februari 2009). Sam doet het heel goed en is tot voor kort gesteriliseerd. Dat gejammer was natuurlijk niet meer om aan te horen. Maar die dame had gelukkig weinig last van de operatie en was al snel weer op de been;-). Sam heeft - zoals je kan zien – voor het eerst in haar leventje in de sneeuw gewandeld! Dank Katrien voor de update en de foto’s! Ik ben blij dat Sam het zo goed doet.

Ook heb ik weer een leuke foto van Viv gekregen van Chaplin & Linneke. Zitten ze daar niet lief naast elkaar?! Dank Viv voor deze leuke foto en ik hoop dat het je lukt om een keer bij de kittens te komen kijken.

Sam en Marilyn doen het heel goed. Ze zijn dol op vlees en komen dan ook aangerend als ze het bordje zien. Ze hebben wel lef om tussen al die grote katten te eten, maar niemand doet ze dan ook iets. Ook zijn ze dol op aandacht. Ze vinden het heerlijk om geknuffeld te worden.

De kittens van Macy en Mia worden ook met de dag speelser en knuffeliger. Als ik ze knuffel en tegen ze babbel, beginnen ze gelijk te schreeuwen in koor! Zo van “Pak mij op! Geef mij aandacht! “Zo schattig! Ik ga dan half in de bench ‘hangen’ en alles krioelt over mij heen en onder mij door. Dat wordt nog wat als ze straks groter zijn. Moet wel zeggen dat hun kamertje een stofnest is. Je moet de kamer dan ook dagelijks even boenen, want zoveel katten in zo’n kleine ruimte en ook nog kattenbakken die stoffig zijn… Je weet niet wat je ziet! Het schoonmaken is dan ook een dagelijkse taak waar ik geen fan van ben;-). Sinds vrijdag verblijven Maya, Marilyn en Sam definitief in de woonkamer. Maya was niet zo lief voor de kittens van Macy en Mia. Ze werd helemaal zenuwachtig van zoveel kittens die nu ook nog eens rondlopen in hun kamertje. Gelukkig zijn Sam en Marilyn voorbeeldig. Ze hebben nog niet mijn planten uitgegraven of mijn bedrading doorgeknabbeld. Wel duimen dat dit zo blijft;-). Zodra de kleintjes van Mia en Macy wat groter zijn, geef ik ze natuurlijk ook meer ruimte. Maar voor nu is hun kamertje al een compleet nieuwe wereld voor ze.

Vrijdagmiddag zijn Laura, Ron en hun kinderen Fleur en Merel op visite geweest. Hele aardige mensen en ze komen ook nog eens uit mijn geboorte stad Amersfoort! Echt toevallig! Het was heel gezellig en de kittens hebben dan ook veel knuffels gekregen. Met veel moeite zijn ze uiteindelijk tot een keuze gekomen. Ja, het is niet makkelijk kiezen als er zoveel kittens zijn en ze ook nog eens veel op elkaar lijken. Ze hebben gekozen voor kitten 3 van Macy (het vrouwtje met het korte staartje) en kitten 4 van Mia (het nu nog kleinste en donkerste mannetje). Over de namen moeten ze nog even nadenken. Ze weten er al wel een paar, maar het hele gezin moet de naam natuurlijk leuk vinden. Ik wil Laura en Ron en hun twee lieve dochters nogmaals danken voor de adoptie van deze 2 kittens en hoop ze snel weer te zien.

Zaterdagmiddag kwamen Annemarie en Wim op visite. Het was heel gezellig en het is altijd leuk als je elkaar dan een keer in levende lijve ontmoet. Annemarie is gegaan voor kitten 1 van Mia en hij zal Leevie gaan heten. Annemarie hoefde niet lang na te denken welk kitten ze zou kiezen. Ze ging voor zijn tekening. Ik wil Annemarie nogmaals danken voor de adoptie van Leevie en ik weet dat Leevie het heel goed gaat krijgen!

Ook Mireille, Rene, Sharon en Jeremy waren zaterdag van de partij. Ze wilden hun Bumper weer zien. En ja nu is er ook meer te zien, want de kittens komen ‘tot leven’!!! Mijn katten en ik zijn maar wat blij met hun bezoek. Want alle kittens en katten hebben heel veel knuffels gekregen. Ja, ze zijn allen dierenvrienden en gaan zo goed met katten om. Ik kan niet anders zeggen. Nogmaals dank voor alles en tot snel maar weer!
  
9 januari 2010
De kittens doen het goed. Sam en Marilyn zijn al echte boefjes. Ze spelen en ravotten door het huis en Mambo is natuurlijk van de partij. Maar ze moeten nog wel netjes leren eten. Gaan ze er midden in zitten! De overige kittens zitten nog in de bench, maar ook zij beginnen steeds meer alert te worden op hun omgeving. Ik heb vandaag opnieuw de bandjes om gedaan en hoop dat ze een beetje fatsoenlijk blijven zitten. Dus dat ze niet naar hun middel zakken;-), want ze zijn eigenlijk nog een beetje te groot. Maar ik hou het goed in de gaten. Het is anders zo moeilijk om ze uit elkaar te houden. Zijn er ook zoveel en ze lijken erg op elkaar. Vanaf volgende week weet ik welk kitten nog beschikbaar is. Dan komen zowel op vrijdag als zaterdag mensen hun kitten uitzoeken. Spannend! Ben heel benieuwd wie ze gaan kiezen. Ik heb ook de kittenpagina van Macy en Mia geupdate, maar wat is het moeilijk om kittens te fotograferen als ze nog zo klein en bang zijn
3 januari 2010
Om te beginnen willen wij jullie allen een Gelukkig Nieuwjaar wensen! Dat 2010 maar een goed jaar voor ons allen mag worden.

Gisteren zijn Callista en Ben op visite geweest en hebben naast Marilyn kitten 1 van Macy geadopteerd. Hij zal voortaan Igor heten. Ik wil Callista en Ben nogmaals danken. Ik ben heel blij dat Marilyn en Igor bij hen gaan wonen. Het zal ze aan niets ontbreken.

De kittens doen het heel goed. Alle kittens komen nog steeds goed aan en de moeders wijken maar zelden van hun zijde. Ik bof maar. Hierbij nog een paar foto’s welke ik een paar dagen geleden heb genomen.
  
Dagboek 11) 3 januari 2010 - 30 januari 2010