[Web Creator] [LMSOFT]
Churchill & McKenzie
Churchill & McKenzie
Buddha & Shiva
Buddha & Shiva
Buddha
Chaplin & Linneke
26 juli 2009
Helaas geen zwangere Macy of Mia.... Ik had het zo gehoopt. Dit is mij namelijk nog nooit eerder overkomen. 3x geen geslaagde dekking! Maar eens moet de eerste keer zijn. Zo zie je maar.... je mag er niet zomaar van uitgaan dat het altijd maar lukt. Maar ik kijk zo uit naar kittens dat de eerste beste poes die nu goed krols wordt een tijdje met een van de mannetjes mag doorbrengen;-).

Ik heb nog een leuke foto van Viv gekregen van Linneke en Chaplin. Ook nog van Alwin van zijn Buddha. En tot slot van Erica van Churchill samen met hun nieuwe kitten McKenzie. Allen dank hiervoor! Dat fleurt mijn website weer een beetje op zogezegd!

19 juli 2009

Ik ben bang dat Macy niet zwanger is. Ik zie nog steeds geen veranderingen aan haar tepels. Noch in kleur noch in grote. Maar ik heb nog een beetje hoop op Mia gevestigd. Alleen is het nu nog te vroeg om iets te kunnen zien. En bij Mia en Brutus heb ik niets gezien of gehoord. Dus bij hen weet ik niet of het überhaupt gelukt is. Maar we zullen wel zien. Zo niet dan komt er nog weel een keer. Als de dames dan weer krols zijn, mogen ze het gewoon nog een keer proberen. Want ik kijk toch wel weer uit naar kittens......

  
12 juli 2009
Gisteren zijn Hennie en ik bij Viv en Mike op visite geweest in België. We hebben lekker bij geklets en hebben ook nog eens een heerlijke lunch gekregen! Echt zo tof! Viv en Mike zijn al een jaar bezig met verbouwingen en het resultaat mag er wezen! Het huis is zo mooi en strak geworden en de tuin……Nou ik kan alleen maar dromen van zo’n prachtige tuin!!! Een zwemvijver, een gewone vijver met mooie vissen en een prachtig kantoortje in de tuin! Ja, ze kunnen dat qua ruimte hebben, want die tuin van hun is mega groot. Chaplin en Linneke doen het heel goed. Linneke is wat verlegen voor vreemden, maar zolang ze bij Mike op schoot zat, kon ik haar wel aaien. Chaplin heb ik ook nog even op schoot gehad, maar na een tijdje was hij dat zat. Maar wat zijn ze mooi! Groot en stevig gebouwd en bovenal zeer lief en speels. Viv en Mike, het was heel leuk en dank voor alles!

Ook heb ik weer een update van Frencis en Piet over hun Tommy gekregen. En dit keer lieten ze Tommy zelf aan het woord;-).
"Met mij gaat alles heel goed. Ik heb het reuze naar mijn zin bij Piet en Frencis. Het was alweer mijn 3e boot reisje afgelopen weekend. Het was wel warm hoor binnen in die boot, maar Frencis heeft me mee naar buiten genomen maar dat vind ik toch niet zo leuk en wilde gauw weer naar binnen. Ik kijk wel door de hoordeur naar buiten (foto). Maar ik krijg heel veel aandacht van iedereen en ben niet veel alleen. Ik speel graag met ieder touwtje en zit graag boven bij het bedieningspaneel. Heb ik een heel goed uitzicht (zie foto).
Dank Frencis en Piet voor deze leuke update en natuurlijk voor de foto’s!

Verder ben ik weer aan het twijfelen of Macy zwanger is. Nog steeds geen verandering in haar tepeltjes qua kleur en grote…. Aanstaande dinsdag zou ze dan vier weken zwanger moeten zijn… Dan had ik toch nu wel verandering verwacht…. Maar ik hou nog maar een slag om de arm….
  
Tommy
Chaplin & Linneke
4 juli 2009
Gister is de dierenarts bij ons op bezoek geweest. Alle katten – op Mia en Macy na – zijn weer gevaccineerd. Macy en Mia durf ik nu nog niet te doen, want ik weet niet zeker of ze zwanger zijn. Macy denken we wel omdat ik ‘het’ heb gezien. Mia heeft wel een flinke plek in haar nek van Brutus, maar ik heb geen geslaagd moment gezien of gehoord. Maar verder geeft het niet dat ze wat later worden gevaccineerd, omdat ze sowieso pas later dit jaar aan de beurt zijn. Al wil ik wel snel alle katten op dezelfde maand hebben. Scheelt mij toch weer een paar ritjes op en neer naar de dierenarts. Verder zijn ze allen gelukkig gezond en wel.

Ik heb weer een update van Tommy gekregen met dank aan Frencis en Piet! Ze vertelden mij dat het nog steeds heel goed gaat met Tommy. Hij is vorige week gechipt. De dierenarts vond hem een stoere jongen, want hij heeft geen krimp gegeven. En ja, het zijn hele dikke naalden! Bij thuiskomst hebben Piet en Frencis hem verwend, want hij had zich toch wel erg goed gedragen;-). Verder vroegen ze mij of het kon dat hij aan het wisselen is. Ja, dat klopt! Ze zijn inmiddels aan het puberen en beginnen hun nieuwe definitieve gebit te krijgen. En ja, dan gaan ze toch wel wat meer bijten in dingen en helaas ook regelmatig in ons;-).

Ook heb ik weer een foto van Linneke en Chaplin gekregen met dank aan Viv! Weet dat ik altijd blij ben om mijn voormalige kittens terug te zien. Nou die twee maken het heel goed en zijn nog steeds onafscheidelijk. Zo schattig! In het begin zag ik duidelijk wie wie is, maar nu Linneke ook flink gegroeid is, kan ik het niet zo goed meer zien. Behalve als je ze naast elkaar ziet. Ook Viv vroeg mij of het normaal is dat Chaplin wat is afgevallen. Nou ik kan dat beamen. Door dit warme weer gaan katten toch minder eten. Net als wij mensen;-). Ze doen alles wat rustiger aan en dan heb je ook minder honger. Hier zie ik dat ook. Normaal gesproken is een bordje ‘nat’ vlees zo op, maar nu blijft het wat langer staan. Ja, het is momenteel heel warm en de temperatuur ging zo snel omhoog dat we geen tijd hadden om hier aan te wennen. Alle katten verliezen hun vacht wat betekent dat je dubbel zo veel kan schoonmaken. En stofzuigen met deze temperatuur is echt niet lekker;-). Het zweet loopt met bakken van mijn lijf…. jakkie…. En de katten zijn er ook niet echt blij mee….. die liggen hier allemaal languit op de grond. Maar verder wil ik niet klagen hoor. Het is natuurlijk prachtig weer en heerlijk om erop uit te gaan.


  
Brutus & Mia
Brutus & Mia
Brutus
Maggy met Skyler
Tammo met Skyler
Skyler
Skyler
Skyler
Churchill
Churchill & MacKenzie
28 juni 2009
Ik heb weer een paar foto’s van Churchill gekregen met dank aan Erica. Erica en René hebben sinds kort een nieuw kitten genaamd Mackenzie. Nou die Churchil - die normaal gesproken graag de baas speelt - was toch wel een beetje bang van dit kleine manneke. Maar na een paar dagen zijn ze al onafscheidelijk!Ik had dit niet verwacht, maar dit kleine mannetje is natuurlijk niet te weerstaan. Ze spelen en ravotten met elkaar en Churchill wil niet eens naar buiten! Nee, hij wil de hele tijd alles in de gaten houden en waar hij kan Mackenzie achterna.

Gisteren zijn Tammo en Maggy op bezoek geweest en ik vond het heel leuk om ze weer te zien. Ze hadden ook Skyler voor mij meegenomen. Het is zo leuk om een van je voormalige kittens weer terug te zien. Wat is ze groot en mooi geworden! Alleen Skyler was wel een beetje bang voor zoveel katten. Ze zaten allemaal op haar te loeren. Ik zeg een beetje bang, want ze sloeg ze wel heel dapper van haar af. Ik kon alleen niet veel foto’s maken van Skyler in actie, want ze wist zich goed te verstoppen. Tammo en Maggy, nogmaals dank voor jullie komst en voor de mooie bloemen! Ik kom de volgende keer weer naar jullie toe.

Mia zit vanaf gisteren samen met Brutus, maar of er iets gebeurd is betwijfel ik. Maar ik ben al lang blij dat Brutus gezelschap heeft en ze vinden elkaar wel heel leuk. Mia geeft Brutus regelmatig kopjes. Ik hoop dat het gelukt is, want ik wil nog steeds heel graag een katertje houden uit deze combinatie opdat Brutus met ‘pensioen’ kan….

  
Tommy
Tommy
21 juni 2009
Gisteren zijn Hennie en ik bij Alwin op visite geweest. Het was helaas een kort bezoekje, want we hadden in de file gestaan en zouden daarna doorgaan naar Den Bosch... Maar desondanks was het gezellig en wat woont Alwin leuk zeg. Een groot huis met tuin met een pracht vijver welke hij ook nog eens zelf heeft gemaakt. Uiteraard was het leuk om Alwin en mijn lieve (voormalige) kitten Buddha terug te zien. Ook heb ik nu zijn hond Shiva in het echt gezien. Wat een schatje is zij zeg! Buddha doet het prima. Hij kan nog steeds als de beste spinnen. Als je hem maar even aandacht geeft, begint dat motortje weer te ronken. Bij ons thuis was dat al en hij is dit niet verleerd. En wat is hij in een korte tijd gegroeid zeg! Hij ziet er heel slank uit, maar weegt een boel!!! Alwin nogmaals onze dank voor je gastvrijheid en je goede zorgen voor Buddha!

Ook heb ik weer een update en foto's van Tommy gekregen. Met dank aan Frencis en Piet! Tommy weegt inmiddels al 2.5 kg. Niet slecht voor vier maandjes! Frencis schreef mij dat Tommy al echt een mannetje wordt. Hij zit graag op de vensterbank zodat hij alles buiten in de gaten kan houden. Ook helpt hij Frencis bij het scheppen van de kattenbak. Dan gaat hij erin zitten en begint alvast te graven voor Frencis;-). Verder gebruikt hij zijn krabpaal volop! Zit, hangt en slaapt erin en gebruikt hem netjes als krabpaal. Ja, zo blijven je meubels tenminste bespaart! Nogmaals dank voor de update en foto’s Frencis en Piet!

  
Dagboek 6) 21 juni 2009 - 26 juli 2009