[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
6 april 2009
Goed nieuws! Het kitten van Maya (mannetje) heeft ook een nieuw baasje gevonden. Hij zal gaan wonen bij Alwin van Hooff uit Boxtel. Ik wil Alwin veel plezier met dit lieve mannetje wensen. Hij heeft ook al een naam gekregen en zal voortaan Buddha son of Major heten. Met als roepnaam dus Buddha. Nogmaals dank Alwin en ook voor het mooie plantje!!!

Gisteren zijn Gerrit, Hennie en Karin met mij mee geweest naar de Expo in Houten. Ik wil hun allen nog bedanken voor hun hulp. Alleen had ik het niet gered. Die Karin en Hennie..... spraken gewoon iedereen aan die een kijkje kwam nemen bij onze stand en Gerrit heeft weer met alles daaromheen geholpen. Nogmaals grote DANK!!! Ik ben heel blij met jullie vriendschap en hulp. Het was een geslaagde dag en we hebben ons kostelijk vermaakt. We hebben veel mensen kunnen informeren over het ras en ook zelf lekker bij andere standhouders kunnen kijken. Alleen die arme Mia en Macy waren zo bang... Ik denk dat ik ze dit niet nog een keer kan aandoen. Verder zijn Monique en Rita speciaal langs geweest voor mij. Zo lief! Hierbij een paar foto's van deze voor mij onvergetelijke dag.

Vandaag heb ik ook nog een paar foto's van de kittens gemaakt. Ze kunnen nu lekker in de woonkamer spelen. Maar alleen wel onder toezicht, want alles is nieuw voor ze en voor je het weet graven ze je planten uit. Al is dat natuurlijk niet zo erg, maar je weet gewoon niet wat ze voor fratsen ze zullen uithalen. Tot slot heb ik nog hun gewichtenlijst bijgewerkt. De groei zit er goed in.
  
4 april 2009
Eindelijk eten alle vier de kittens van Millie uit henzelf. Het heeft een tijdje geduurd, maar nu eten ze zo'n beetje alles wat je ze voorzet. Hier ben ik heel blij mee, want die Millie werd maar dunner en dunner. Ook omdat ze al bijna 2 weken krols is!!!! Maar eindelijk komt ze weer een beetje aan. Want Millie vindt die papjes die ik maak heerlijk en die bevatten heel veel calorieën. Ik geef haar altijd wat de kittens niet op kunnen. Vandaag heb ik alle kittens en moeders ontwormd. De kittens van Maya voor het eerst en die van Millie voor de tweede keer. Ook heb ik Macy en Mia gelijk behandeld met stronghold. Dit omdat zij morgen mee gaan naar de expo. En je weet maar nooit wat ze mee kunnen nemen aan ongedierte. Ja, het gaat goed met de katten en kittens. Ik hoop jullie morgen te mogen ontmoeten in Houten.

De gewichtenlijst houden jullie nog even te goed van mij. Maar ze groeien in ieder geval goed. Hierbij een foto van de vierling gezamenlijk aan het eten.
Kitten 4 Tommy
Kitten 3 Felix
Kitten 2 Sam
Kitten 1 Noa
Kitten 2 vrouwtje
Kitten 1 mannetje
24 maart 2009
Met moeders en kittens gaat het goed. Ze liggen nog steeds met zijn allen in 1 bench. En de kittens van Millie drinken nog steeds graag bij beide moeders. Ja, die boffen zeg! Van mij krijgen ze ook nog eens te eten (mix van geweekte brokjes, kattenmelk en vlees). En ook dat vinden ze erg lekker. Ze maken er gelukkig niet meer zo'n rommeltje van;-).
Ik heb weer een update en leuke foto's van Eke gekregen van haar Izzy en Dixie. Eke woont op 5 minuten afstand van Erwin en Nadia en ze hebben elkaar tot voor kort bezocht en hun pixies aan elkaar geshowd. Zo leuk! Erwin en Nadia hebben gelijk wat foto's van Izzy en Dixie genomen waarvoor dank! Hier heb ik er een paar van gekozen voor op mijn website. Dit is wat Eke schreef over haar 2 lieverds:

Ja, heerlijk zien ze eruit hè? Het zijn alle 2 zulke heerlijke schatjes! Nou ben ik wel flieft op al mn katten maar deze 2 zijn gewoon anders. Izmans wordt ook steeds toegankelijker, heerlijk gewoon. Hem kan je geen groter plezier doen dan een dekentje pakken en dan op de bank gaan hangen. Zodra ik het dekentje pak, komt hij al aanrennen! Af en toe moet ik gewoon oppassen anders ga ik zo op hem zitten;-). Zodra ik dan lig/hang in de bank, zoekt ie een gaatje en duikt onder het dekentje in mn knieholtes en gaat heerlijk liggen knorren. Want jahaaaa dat knorren (soort snurkgeluid) doet hij nog steeds;-). En Dixie gaat altijd voor me liggen. Lekker warm dus :-). En man man wat kan de Izmans lekker brokkies happen zeg! Dixie ook wel, maar die lust ook een heleboel andere dingen. Izmans is de man van de brokken. En voor het slapen gaan krijgen ze hun vleesje. Dat gaat er bij beide ook heel goed in. Ik moest nog wel lachen om Nadia...ze kwam in de kattenkamer en zei tegen Erwin "Sjeetje wat een bakken brokken." Hahahahaha, nah ja... ik verwen ze gewoon graag *grijns*. Enneh, ik kon echt niet kiezen tussen de foto's en dacht ik stuur ze wel allemaal. Nou ik zou zeggen geniet van de foto's :-)
Liefs en Knuff
Eke and Cats


  
21 maart 2009
17 maart hebben de kittens van Millie hun eerste ontworming gekregen. En dit keer geen 1 kitten die het er weer uitgooide. Ja ik heb al regelmatig meegemaakt dat ze het weer opgeven. Maar deze vierling hield het netjes binnen. Tommy is weer de snelste. Hij eet al brokjes! Zoals je ziet zijn het wel overlopers. Dan liggen ze bij Millie en dan weer bij Maya. Zo schattig. Maya haar kittens groeien ook goed en hebben hun oogjes open. Gisteravond hebben we weer kraamvisite gehad. Frencis en Piet kwamen hun Tommy knuffelen en een gezin uit Den Haag kwam kijken voor kitten 1 van Millie. Het was gezellig en de kittens hebben weer veel knuffels gekregen. Hierbij een paar foto's van vandaag en gisteren. De kittens van Millie zijn nu zo actief en speels. Dat maakt het zo gezellig. Alleen wat een scherpe nageltjes. Mijn handen zien er niet uit.
12 maart 2009
Gisteren heb ik nog wat foto's genomen van de kittens. Ze zijn lekker aan het spelen en ze vinden het papje wat ik ze geef inmiddels lekker. Ook heeft Tommy (kitten 4) zich als eerste buiten de bench gewaagd. Hij klom er spontaan uit en ging aan de wandel. Die kleine Tommy glee iedere keer uit op dat gladde laminaat. Daar lag hij weer gestrekt op de vloer. Hoe sneu ook, ik moest er toch om lachen;-). Maya zag hem en kon het niet laten een flinke lebber over zijn kopje te geven. Millie stond erbij en keek er naar. Ik kan zo genieten van deze momenten. Ook zijn ze zo brutaal om naar ons tweevoeters te blazen die boefies!!! Iedere dag leren ze weer wat nieuws en ik geniet met volle teugen. Kitten 2 heeft nu ook een naam. Zij heet voortaan Sam. Sam is zowel een meisjes als jongensnaam is mij verteld. Ik vind het zo leuk als ze ook een naam hebben. Dat maakt het allemaal wat persoonlijker. Zoals je kan zien speelt Sam al met een grote muis.

De kittens van Maya doen het ook goed. Ze komen netjes dagelijks aan. Maar verder moeten we natuurlijk nog even geduld hebben eer zij de wereld gaan ontdekken.
9 maart 2009
De kittens van Millie worden groot. Gisteren hebben ze voor het eerst een beetje melk met vlees gekregen. Ik meng dan een beetje mousse door kattenmelk om ze alvast aan de smaak van vlees te laten wennen. Ze zijn er nog niet gelijk dol op, maar dit zal spoedig veranderen. De reden dat ik hier nu alvast mee begin is dat er anders niets van Millie overblijft;-). Al eet ze als een bouwvakker, ze kan niet op tegen vier van die veelvraatjes. Ook beginnen ze een beetje te spelen zoals je kan zien op de foto's. Zo schattig. Kitten 2 is inmiddels ook verkocht en gaat naar Katrien en Karel. Ik wens jullie heel veel plezier met dit mooie meisje. De naam volgt nog. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik tot nu toe goede huisjes heb gevonden voor mijn kittens.

Maya is gelukkig weer lekker opgeknapt. Ik heb me toch wel een beetje zorgen gemaakt. Ze verloor zoveel bloed en ze was ook niet lekker. Maar het gaat al weer stukken beter en Millie en Maya reageren telkens op elkaars kittens. Zo schattig. Als er eentje piept komen ze beiden aanrennen. Ook Maya haar kittens groeien goed. Van deze kittens weet ik zeker dat ze kort haar hebben. De kittens van Millie zijn een twijfelgeval. Lijken eerder lang haar te hebben dan kort haar. Verder heb ik ook voor Maya haar kittens een gewichtenlijstje gemaakt en die van Millie haar kittens weer bijgewerkt.
Dagboek 3) 9 maart 2009 - 6 april 2009
15 maart 2009
Gisteren ging Gerrit bij de kittens kijken en alle vier waren weg. Hij zoeken en zoeken, maar hij kon ze niet vinden. We hadden de deur opengelaten, maar met een hekje ervoor. De kittens kunnen nog niet eens goed lopen, laat staan over het hekje klimmen. Dus hij begreep er niets van. Na flink gezocht te hebben, zaten ze alle vier achter de bank in de woonkamer. Zowel ik als Gerrit begrepen er niets van. Totdat we Millie met één van de kittens in haar bek naar binnen zagen lopen. Ze was met kitten en al over het hekje gesprongen. Nu is het heel normaal dat moeders op een gegeven moment de kittens gaan verplaatsen, maar nimmer op deze manier. Meestal legt moeders ze dan in de klimpaal die in de kittenkamer staat. Maar we hebben wel gelachen. De kittens van Maya doen het ook goed. Hun oogjes gaan al een klein beetje open. En Maya is ook nog eens dol op de kittens van Millie. Als ze bij haar in de buurt komen, gaat ze ze gelijk wassen. Ik kreeg gisteren ook weer een update en foto's van Simba en Nala die bij Erwin en Nadia wonen. Dit is wat ze schreef.

Simba is nu 4,3 kg en Nala is 3,6! Naar ons idee groeien ze dus wel erg goed! En wat een heerlijkheid dat Simba het nu op de kattenbak doet haha! (Toen het klepje voor de kattenbak zat, deed hij het er naast....). Ze zijn echt dikke vriendjes samen!! Samen halen ze de gekste en raarste stunten uit :-) haha! Nala is ondertussen ook al een schootkatje, ze vindt het daarnaast heerlijk om zich te verstoppen! Zoals je waarschijnlijk ook op de foto kan zien ;). En Simba ja dat is echt onze knuffelbeer nr. 1! Die kan niet zonder aandacht! Daarentegen is Nala meer een prater, die miauwt soms hele verhalen tegen je aan. Zo lief klinkt dat!

  
27 maart 2009
De kittens groeien goed. Ook maken de kittens van Millie nu allemaal gebruik van de kattenbak. Maar qua eten heb ik alleen nog maar Tommy zelf brokjes zien eten. Wel drinken ze al water. Maar helaas denken ze ook dat ze kunnen zwemmen. Het is dagelijks een waterballet bij de waterbakjes en overal voetstapjes op mijn net gedweilde vloer:-(. Voor nu voer ik ze nog dagelijks. En ze vinden het heerlijk. Beginnen me zelfs te slaan als ik het spuitje even weghaal om opnieuw te vullen die donderstenen! Gisteravond wou ik wat foto’s maken van de boefies. Ze spelen zo grappig en zitten ook al op de klimpaal. Nee, was mijn batterij op! Dus ik de reserve batterij erin doen…..nee!!! Ook op! Dus ik heb vandaag maar weer een nieuwe poging gewaagd.

Millie is zo krols als het maar kan zijn. Gek worden we ervan. Wat een scheur kan ze opzetten. En die arme Brutus hoort haar natuurlijk ook miauwen, dus in stereo gaan die twee lekker te keer.

Nog een weekje en dan zijn we te zien in Houten. Zie link. Hennie gaat gelukkig mee. Gezellig! En ik kan natuurlijk alle hulp gebruiken. Karin zal ons daar opwachten. Zij neemt voor mij een steekkarretje mee. Hopelijk passen al die spullen in 1 auto….. Van de pixies neem ik Macy en Mia mee. Die twee kunnen vooralsnog goed met elkaar overweg. En helaas moeten ze 1 één grote draagmand. Dit omdat we veel spullen bij ons hebben. En op de expo gaan ze dan samen in één bench. Dus ik moest om die reden selectief zijn wie ik mee zal nemen. Ben heel benieuwd hoe de aanloop zal worden en of ik hier nog mensen tegenkom die zo nu en dan mijn site volgen. Ook hoop ik een aantal van mijn vrienden hier te ontmoeten. Zou ik natuurlijk heel leuk vinden. Dus voor wie komt… tot 5 april!