[Web Creator] [LMSOFT]
6 february 2009
Ik heb weer een update over Churchill gekregen en een paar mooie foto's van deze bink. Waarvoor dank Erica!

Erica aan het woord: Groot is hij al hè? Als hij op zijn achterpoten gaat staan kan hij in de badkamer aan de wastafel gaan hangen. Dan heb je misschien een idee hoe groot hij is. Die maten zijn toch allemaal standaard. Vanaf de grond tot aanzet staart is hij ong. 36 cm en hij weegt op het moment 7.2 kilo. Dus al met al een flinke jongen.

Churchill aan het woord: Ik ben nu de grootste in huis en probeer ook wel de baas te spelen. Wat me toch vrij aardig lukt, want ik druk iedereen aan de kant. Behalve Onslow, want dat is de oudste hier en die is op het moment niet fit. Die laat ik dan maar met rust. De andere drie gaan automatisch aan de kant, want ik ben wild en druk en daar houden ze hier niet van. En dat terwijl ik juist leven in de brouwerij breng. Ik wil jagen op zijn tijd en als dat nu niet buiten kan (gezien het winterweer) - dan hebben ze toch echt pech - dan ga ik gewoon binnenshuis achter Iwan, Emmet en Azrael aan. Dan is het hier een wilde boel, trap op en af en racen door het hele huis heen. Totdat het vrouwtje begint te gillen dat we moeten stoppen. Soms wordt die wel eens gestoord van mij zegt ze. Ik weet wel dat ze dat niet meent, want ze houdt toch van ons? Maar ik ben dan ook wel heel wild op zijn tijd. Dan stop ik er maar weer mee en dan ga ik boven op bed liggen uitrusten (zie mijn charmante foto), wachtend en nadenkend over de volgende klopjacht die ik ga organiseren!!!!

Liefs, Erica en een kusje van Churchill

Ja groot is hij zeker. 7.2 kg op 2 jaar is niet niets. Is hij niet prachtig? Hij heeft van die prachtige spots op zijn buikje en is zo groot! Ook vind ik het leuk dat hij dikke maatjes is met Azrael. Erica heeft de foto's ook nog eens mooi bewerkt voor mij al lukte het binnen mijn programma niet om de eerste foto helemaal hetzelfde te laten uitkomen. Die is nu donker aan de randen terwijl die juist licht van kleur hoort te zijn... 
  
2 february 2009
Het gaat goed met Millie en Maya. Ik ben toch zo nieuwsgierig hoeveel kittens ze dragen. Kan haast niet meer wachten. Maar in minder dan twee weken zal Millie bevallen. Dus ik moet nog even geduld hebben. Viv heeft me weer een leuke foto van Chaplin en Lin gestuurd. Zijn ze niet om op te eten die twee?
  
Maya
Millie
Macy
Mia
Brutus
Magnum
Major
Magic
Misty
Muchi
28 januari 2009
Zowel Millie en Maya worden met de dag dikker en dikker. Dit keer weet ik alleen niet hoeveel kittens ze ieder dragen. Het enige wat ik weet van Maya is dat ze minimaal drie kittens draagt. Dit omdat we een echo hadden gemaakt om te kijken of alles in orde was. Maar deze echo was er niet om te kijken naar het precieze aantal. Ik duim dat ze ieder niet meer dan vier kittens dragen….. Want stel je voor dat ik straks 12 kleintjes heb rondhuppelen! Nou dan kan je geen stap meer zetten zonder te kijken dat je niet op eentje staat. Maar ik heb er weer zin in. Dit zijn voor mij mijn kindjes. Omdat ik nog niet veel nieuws heb, heb ik dit keer maar wat foto’s van al mijn katten gemaakt.

Als je goed kijkt, dan zie je hoe dik Millie inmiddels is. Millie is ons kleinste en tengerste poesje. Vandaar dat het gelijk zo opvalt als ze zwanger is. Dan zie je heel goed die buik aan de zijkanten uitsteken.
Maya is ook flink aangekomen, maar bij haar zie je het op foto minder goed. Ook mede door haar half lange vacht.
Mia is ook al flink gegroeid. Ze heeft echt een bol buikje. Want eten dat ze kan! Ook is ze al diverse keren krols geweest. Alleen zij moet nog echt een tijdje wachten voordat ze een van de katers mag bezoeken.
Muchi is mijn fluffybol (Brits langhaar). Zij zit altijd bij mij als ik achter mijn pc zit.
Magnum is onze reuze Noor en een goedzak. Ondanks zijn formaat is hij echt een lieverd.
Major ligt zich lekker uit te sloven voor mij. Hij gaat dan heerlijk over de grond rollen en ik moet dan even zijn buikje kroelen. En als je goed kijkt, zie je de prachtige spots op zijn buikje.
Macy is echt een hele grote dame. Onze grootste dame onder de pixies. Toen ze hier net woonde, was ze zo lief tegen de andere katten, maar nu ze ouder is, mept ze er zo nu en dan op los. Want mijn “ongeholpen pixies” zijn erg jaloers op elkaar nu die hormonen door hun lijfjes gieren.
Van Brutus is het haast onmogelijk een foto te maken met zijn ogen open. Al schiet ik er 100 achter elkaar, hij presteert het om op 100 foto’s zijn ogen gesloten te houden.
Magic is ook een grote knuffel, maar o wat wordt ze dik…. Ze is geheel uit proportie. Een inimini kopje met een enorme buik. Laat het haar maar niet horen dat ik dit zeg. En haar op dieet zetten is geen optie met nog 9 andere katten.
Misty is onze lieve Brit en de oudste van allen.
Ik ben dan ook dol op al onze lieverds met allen hun eigen persoonlijkheid.
  
Om te beginnen wil ik iedereen een Gelukkig Nieuwjaar wensen! Dat 2009 maar een goed jaar mag worden voor u en de uwen!

1 januari 2009
Hennie en ik zijn afgelopen zaterdag naar Leeuwarden geweest. Dank voor je gezelschap Hennie en voor de lange rit die je hebt moeten afleggen! Hier hebben we eerst Eke en haar katten bezocht. Ze woont heel leuk en heeft haar huis echt op de katten ingericht. Ze hebben werkelijk alles wat een kattenhart begeert. Eke, we vonden het heel gezellig en ik wil je nogmaals danken voor de goede zorgen voor Izzy&Dixie! Hierna hebben we Erwin en Nadia bezocht. Het grappige is dat ze 5 minuten van elkaar wonen! Ook Erwin en Nadia wonen heel mooi. En uiteraard was het heel gezellig. Het onbreekt Simba en Nala aan niets.Wat worden pixies toch verwend. Ook Erwin en Nadia wil ik bedanken voor hun gastvrijheid en de goede zorgen voor Simba en Nala.

Maya is nu wel goed krols en ik heb haar dan ook bij Major gebracht. Ik denk dat ze dit keer wel zwanger zal worden.... Maar goed ik moet natuurlijk nog even geduld hebben. Over 3 à 4 weken weet ik het zeker. Bij Millie heb ik nog geen donkere tepeltjes gezien, maar het lijkt wel dat ze wat dikker zijn geworden.... Maar ook dit weet ik met een weekje zeker. Zo spannend allemaal!!! Ik kijk echt weer uit naar kittens. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

3 januari 2009
Ik ben nog steeds hard bezig mijn website weer op te zetten. Wanneer ik dit achter de rug heb, zal ik weer meer verhaaltjes schrijven voor mijn dagboek en uiteraard voorzien van foto's.

6 januari 2009
De eerste 10 dagboeken staan er weer op. Dit keer alleen wel op 1 webpagina. Het is dan wel een hele lange webpagina geworden, maar ik zal wel moeten... Mijn vorige website was al groot en deze zal alleen maar groter worden. Als ik straks alles weer terug heb, kom ik weer met nieuwe verhaaltjes. Overigens Millie is echt zwanger!!!! Maya denk ik ook, maar dat zie ik pas met een week of drie.

10 januari 2009
Millie is echt zwanger, maar van Maya weten we het zo net nog niet. Ok ik moet sowieso een paar weken wachten voordat ik wat kan zien, maar haar gedrag..... Ze wil nog steeds naar boven naar Major en tot overmaat van ramp plast ze ook dagelijks voor zijn deur. Als ze zwanger zou zijn dan zou dat toch op moeten houden? En daarbij heb ik twee geslaagde momenten waargenomen. Of die hormonen moeten nog uit haar lijfje... Vreemd. We houden haar maar goed in de gaten. Verder is mijn website gelukkig al weer flink gevuld. Dat staat toch wat leuker. Met een paar weken moet alles er weer op staan. Althans dat is mijn streven.

20 januari 2009
Het opnieuw vullen van deze website kost toch meer tijd dan verwacht. Maar beetje bij beetje komen mijn dagboeken weer terug. En als Millie straks bevallen is, heb ik natuurlijk ook veel meer om over te schrijven. Wat Maya betreft......ik weet het niet. Ze plast nog steeds en wil nog steeds bij de katers op bezoek. Dit is zo vreemd.... We geven het nog een paar weken en als ze dan geen zwangerschapsverschijnselen vertoont, gaan we direct een echo maken. Als blijkt dat er iets niet goed is, zal ze 'geholpen' worden. Uiteraard vind ik dit erg jammer, want ze is nog zo jong en ze gaf ons tot nu toe prachtige kittens. Maar haar gezondheid is voor ons het belangrijkste.

22 januari 2009
Jippie! Al mijn dagboeken zijn weer terug. Wel heb ik meerdere dagboeken samengevoegd op 1 grote webpagina en de foto's allemaal wat moeten verkleinen, maar het staat er weer op. Ook van de laatste dagen in december welke jullie nog niet gezien hebben op mijn vorige site. Dus neem een kijkje als je even tijd hebt! Morgen ga ik met Maya naar de dierenarts aan het eind van de dag. Zij zullen haar grondig onderzoeken en mij eventueel een verwijzing geven om een echo van haar buikje te maken. Ik ben zo nieuwsgierig.... Hoop natuurlijk dat alles in orde is. 

23 januari 2009
Goed nieuws!!! Maya is toch zwanger! Ik kan daarmee haar gedrag niet verklaren, maar o wat ben ik blij. Hierbij een foto van de echo. Hier zie je alvast een van haar kittens.
Dagboek 1) 1 januari 2009 - 6 februari 2009