[Web Creator] [LMSOFT]
25 oktober 2008

De kittens zijn nu 10 weken oud en echt super groot! Ik heb nog nooit zulke zware kittens gehad. We hebben ze trouwens een nieuwe krabpaal gegeven, want die vorige die was haast niet schoon te maken. Al stofzuigen we die paal bijna dagelijks, die haren blijven gewoon plakken. Deze nieuwe paal heeft meer lig plekken en ze zijn er dan ook heel content mee. Hierbij de gewichten van de lieverds en een paar foto’s. Ook een foto van Chaplin en Linneke met dank aan Viv.
1372 gram Mona Lisa kitten 1
1555 gram Dixie kitten 2
1480 gram Lana kitten 3
1669 gram Izzy kitten 4
1694 gram Boau kitten 6

Simba
Simba en Macy
Simba
Simba
19 oktober 2008

Het was een gezellige dag gisteren. Eerst kwamen Ria, dochter en kleinkind op bezoek. Ze zijn hele lieve mensen met een groot hart voor dieren. Daarna kwamen Erwin en Nadia langs en zij hadden ook nog eens Simba meegenomen. Wat was het leuk om te zien dat Simba al zo groot is geworden. Hij is net zo oud als Mia, maar toch bijna 2x zo groot. Een echte stoere jongen. Ook de kittens zijn flink gegroeid en Mia, hoe klein ze ook is, is toch maar liefst een kilo bijgekomen sinds ze hier woont. Ze drinkt nog steeds bij Macy de boef. En ziet Macy nu als haar mams en de kittens als haar broertjes en zusjes. Ik vind dat zo schattig. Ook Lin maakt het heel goed. Zij en Chaplin zijn inmiddels onafscheidelijk. Ja dit maakt een mens blij. Lieve mensen voor mijn kittens gevonden en om te zien/horen hoe de pixies zich ontwikkelen. Vandaag hebben we alle nageltjes geknipt. En dan bedoel ik ook echt alle. Dus 10 katten en 5 kittens! Toch nog een flinke klus en zeker de poly's onder hen. Nog een paar weekjes en ze zullen het ouderlijk huis verlaten. Dat zal wel even een stilte geven.... Hopelijk blijven Macy en Mia vriendjes, dan voelen ze zich straks niet zo alleen. Hierbij nog een paar foto's van dit weekend. Die Storm is echt een prachtige jongen geworden met mooie rode tinten in zijn zachte vacht.
Lin
Lin en Chaplin
Lin
Boau
Nala
Izzy
Mia en Dixie
Mona Lisa
Mia
16 oktober 2008

De kittens zijn nu 9 weken oud en lopen nu vrij door het hele huis. In het begin scherm ik de helft van de woonkamer af door een hekje te plaatsen, maar dit houdt hen niet meer tegen. Ik kan je zeggen dat dat niet altijd even makkelijk is. Je moet zo goed op ze letten. Ze halen de meest gekke fratsen uit. Heb je net gezogen, ligt je hele huis onder de aarde. Hebben ze weer even lekker lopen graven in mijn planten. En dan hoe ze mijn meubels opklimmen.... Ga snel die nageltjes een beetje kortwieken. Maar ze zijn wel ontzettend grappig en lief. Kreeg zo juist een wasbeurt van Nala. Ze klom via mijn rug (auw) en begon het haar in mijn nek te wassen. Had me al gedoucht, maar zij vond blijkbaar dat ik mij niet goed genoeg had gewassen. De schat. Lin (kitten 5) maakt het heel goed. Zij is het eerste kitten wat haar ouderlijk huis zo vroeg heeft verlaten. Chaplin en Lin zijn al dikke maatjes. Hierbij een paar foto's van het stel met dank aan Viv! Ook heb ik eerder deze week nog wat foto's van de kittens afzonderlijk gemaakt. Ze zijn al flink gegroeid (zie gewichtenlijst). Ja de tijd vliegt voorbij. Zaterdag komt Ria kijken bij haar kitten Boau (kitten 6). Ben heel benieuwd wat ze van haar ventje vindt. Hij is al zo'n grote zware jongen voor zijn leeftijd. Ook Mia doet het heel goed. Zij ziet Macy nu als haar mams en de kittens als haar broertjes en zusjes. Ze is helemaal opgenomen in deze groep. Ook drinkt ze zo nu en dan bij Macy. Ja ook Mia is flink gegroeid en heeft haar draai gevonden. Ze is een schatje!
Chaplin
Chaplin
11 oktober 2008

De kittens zijn al weer 8 1/2 week oud. Afgelopen woensdag hebben ze hun eerste vaccinatie gekregen. Ze hebben gelukkig geen bijwerkingen gekregen. Viv heeft vandaag haar kitten uitgezocht. Ze is voor kitten 5 gegaan en ze zal Lin gaan heten. Erg grappig, want zo kort ik mijn naam ook af. Daarmee gaat kitten 1 naar Hermelinda en zij zal Mona Lisa gaan heten. Hiermee zijn alle kittens van nieuwe baasjes voorzien en ik hoop dat ze net zoveel plezier aan hen gaan beleven als ik tot nu toe. Het was leuk om Viv weer te zien en ik vind het zo tof dat Chaplin straks een speelmaatje krijgt! Voor het eerst heb ik een kitten eerder laten gaan. De reden hiervoor is, is dat Viv straks midden in de verbouwing zit en zij nu Lin alvast kan laten wennen. Ze is veel thuis en kan Lin alle aandacht geven die ze wenst. Daarnaast vertrouw ik Viv erop dat zij Lin haar 2e vaccinatie zal geven en haar derde ontworming. Het is dat deze kittens al bijna niet meer bij mams drinken en heel goed zelf eten. Anders had ik dit niet gedaan. Maar voor deze ene keer kwam dit voor allen beter uit (dus zowel voor het kitten als voor Viv). Ze zal me in ieder geval op de hoogte houden hoe alles verloopt en om eerlijk te zijn heb ik er alle vertrouwen in. Neemt niet weg dat ik dit dus niet standaard ga doen (kittens eerder dan 12 à 13 weken laten vertrekken). Ik heb de afgelopen week geen foto's meer gemaakt, maar weeg ze nog wel regelmatig. Hierbij de gewichten van vandaag:
Kitten 1 Mona Lisa 1065 gram
Kitten 2 Dixie 1265 gram
Kitten 3 Nala 1183 gram
Kitten 4 Izzy 1243 gram
Kitten 5 Lin 1241 gram
Kitten 6 Boau 1307 gram
Dit zijn toch echt flinke gewichtjes voor een zesling van 8 1/2 week oud.

3 oktober 2008

De kittens zijn al weer 7 weken oud. Ze zijn nu dagelijks in de woonkamer, maar als we niet thuis zijn of naar bed gaan, gaan ze weer naar de kittenkamer. Want ze zijn nu nog echte boefjes. Alles is interessant en dat gaat niet altijd zonder rommel maken. Ze kunnen klimmen als de beste. Het hoogste plankje van de klimpaal is nu al een makkie voor hen. Ook zijn ze zo knuffelig. Ik krijg regelmatig een wasbeurt van ze. Volgende week woensdag krijgen ze hun 1e vaccinatie. Dan zijn ze precies 8 weken oud. Ze zullen vast veel bekijks hebben met zijn zessen in een draagbox. Verder heb ik hun gewichtenlijstje weer bijgewerkt en een mooie foto van de zesling bijgevoegd. Zijn ze niet prachtig?
28 september 2008

Gisteren zijn Tammo en Maggie op bezoek geweest en hadden Skyler voor mij meegenomen!!! Ik vond het zo leuk om Tammo, Maggie en Skyler weer te zien. Wat is dit poezedametje mooi geworden zeg. Ze heeft veel temperament en is een slim dametje. Alles wat je van een pixie mag verwachten heeft ze. Naast haar uitgesproken (leuke) karakter heeft ze ook een prachtige bouw en een heerlijke zachte vacht. Ik kan natuurlijk niet zeggen dat ze zich gelijk weer thuis voelde. Wat vergeten katten elkaar snel zeg. Maar het ging niet slecht en Skyler vond Mia - die even oud is als Skyler - en de kittens wel interessant. Ze gaf gelijk haar geursporen af aan de krabplank en kon het ook niet laten even aan het gras te knabbelen. Ja het was erg gezellig en ik kijk uit naar het volgende bezoekje. Hierbij een paar foto’s van Skyler.
Bobbie
Mia en kittens
26 september 2008

De kittens groeien hard. Ik zal ze dit weekend hun 2e ontworming geven. En Mia is niet bij ze weg te 'slaan'. Ze is dol op die kleintjes. Zie foto. Maar Macy was vandaag weer ziek. Gisteravond at ze nog en speelde ze en vanmorgen vroeg lag ze alleen maar in haar mandje en wou niet eten. Dus op naar de dierenarts. Ze had weer hoge koorts en opgezette en ontstoken melkklieren. Dus opnieuw aan de koortsverlager en antibiotica. Ze pakte het net als vorige keer gelijk goed op en eet en speelt al weer. Alleen zou ze nu geen melk meer mogen geven. Doordat de kittens al zelf eten, drinken ze nog te weinig bij mams. Hierdoor gaat de melk zich ophopen met alle gevolgen van dien. Ik zou Macy dan ook apart moeten houden van haar kittens om zo de melkproductie af te laten nemen. Maar dit is een dilemma. Want het is zielig om haar nu al weg te houden bij haar kroost en daarbij kunnen de kittens nog zoveel van haar leren. Kortom ik laat haar nog bij haar kinders en hou het natuurlijk goed in de gaten. Als ze straks hun 1e vaccinatie hebben gehad - als ze 8 weken oud zijn - ga ik ze scheiden als ik er niet bij ben. Dus als we werken en als we naar bed gaan gaat ze apart. Hoe zielig ook....

Ik heb nog een leuke foto van Bobbie gekregen. Ligt hij niet poeslief bij zijn bazinnetje? Zo schattig! En nog twee foto's van Chaplin. Wat een heerlijk ondeugend ventje! Dank Hilly, Jan en Viv!

Verder is het gewichtenlijstje weer bijgewerkt. Alleen weeg ik ze nu niet meer dagelijks. Ik weeg ze nu om de dag/2 dagen.

Kitten 2 Dixie
Storm
Bobbie
21 september 2008

Gisteren en vandaag nog een paar leuke foto’s van Bobbie (kitten van Hilly en Jan) en van Storm (inmiddels grote kat van Sara en Remco) gekregen waarvoor dank! Bobbie zijn verhaaltje lees je boven aan dit dagboek en nu dan met foto’s. En dit is wat Sara over Storm schreef:
Nou hier ook alles super! Storm doet het zo waanzinnig goed. Hij heeft weer wat nieuws..... een nieuw slaapplaatsje gevonden.... Achter de kussens van de bank! Ik was hem van de week kwijt en ik zoeken, zoeken, roepen, schreeuwen en gillen! Maar geen Storm te bekennen. Totdat ik op de bank ging zitten en een vreemd wwwwwwrrrrrrrrrr geluid hoorde. O wat was ik blij en boos tegelijk! Sindsdien ligt hij daar elke dag een paar uur bij te komen van het drukke leven. Ik wist wel dat hij het heerlijk vond om ergens onder te slapen, maar om zich zo te verstoppen... Het is echt een vreemde... Maar hij is ons allesje en hij doet het super goed. Echt een poepie!!!!
Ik vind het zo leuk dat de meeste mensen mij op de hoogte houden van de ontwikkelingen van hun pixie. Ik heb er dan ook een boel vrienden bij gekregen. Helaas heb ik niet zoveel tijd om de mensen te bezoeken, maar een mailtje is natuurlijk een prachtig medium om contact te houden. En de beloofde bezoekjes komen dan beetje bij beetje wel.

Kitten 6
Kitten 5
Kitten 4 Izzy
Kitten 3 Nala
Kitten 1
20 september 2008

Voor vandaag alleen wat foto’s van alle kittens afzonderlijk. Ze zijn pas 5 weken en toch al zo flink!
Skyler
Skyler
Simba
Simba
16 september 2008

Je wilt het niet geloven..................maar Simba (het kitten van Erwin en Nadia) houdt van douchen!!!! Hij wil maar al te graag met Erwin onder de douche. Ok ze zeggen dat pixies van water houden, maar de mijne hebben dit nog nooit gedaan. Ja met hun pootje hengelen in een bakje water, maar niet met ons mee onder de douche. De mallerd! Hierbij ook nog een paar foto’s van de kittens. Zoals je ziet proppen ze zich lekker met zijn allen in de klimpaal. En hoe kitten 5 zijn brokjes eet..........absurd gewoon! Hij gaat gewoon in de brokkenbak liggen en schuift zo de brokjes naar binnen. Een erg lui kitten en een grote vreetzak! Ja ik bof natuurlijk wel dat ze zelf eten. Ze groeien dan ook heel goed. De volgende keer zal ik hun gewichtenlijst weer updaten. Voor nu alleen maar grappige foto’s!
13 september 2008

Alle kittens eten inmiddels zelf. Maar vraag niet hoe!!!! Ze dansen werkelijk door alles heen. De droge brokjes liggen door de kamer en ze vinden het blijkbaar ook erg leuk om in het vlees te staan! Overal vieze voetstapjes. En dan de kattenbak, want ze zijn inmiddels ook zindelijk.....Dat is een leuk speelparadijs voor ze. Ze spelen en rollen heerlijk door al het grit! Ja viespeukjes zijn het! Maar wees gerust. Tegen de tijd dat ze hun ouderlijk huis verlaten zijn ze wel opgevoed hoor. Ze hebben ook hun eerste ontworming gehad op 9 september. Ze zijn nu 4 1/2 week oud en zo heerlijk speels en actief. Gisteren zijn Erwin en Nadia op bezoek geweest en ze vonden hun Nala prachtig. Ze heeft van die grote poly voetjes. Echt een kleine flapvoet. Ja het was weer gezellig. Mia vindt de kittens ook erg interessant en leuk om mee te spelen. Ook zij doet het goed. Alleen ze moet wel een beetje voorzichtig met ze zijn. Want ze is natuurlijk wel 4 keer zo groot. Het gewichtenlijstje is weer bijgewerkt en hierbij een paar foto’s van de kleintjes. Zoals je kan zien maken ze er een rommeltje van.
Mia
7 september 2008

De kittens gaan nu lekker rondlopen in hun kamer. En dit gaat gepaard met vallen en opstaan. Nu wordt het pas echt leuk om naar ze te kijken. Wat ontdekken ze nu weer? Wat voor streken zullen ze uithalen? Ze zijn zo grappig. Kijk hoe kitten 6 over kitten 4 (Izzy) heen kruipt. Er omheen is toch echt makkelijker. Als ik binnenkom, stieren ze (alle 6) al miauwend op mij af en beklimmen mijn schoot, armen, benen en rug. Boefjes zijn het! Maar ik ben ook zo trots op mijn lieverds. Ik dacht dat Macy was afgevallen, maar het valt me reuze mee. Dus ook daar hoef ik me geen zorgen om te maken. Als ze straks allen de 500 gram hebben gepasseerd, krijgen ze hun 1e ontworming. Ik neem uiteraard Macy hierin mee. Met Mia gaat het ook beter. Ze wordt nog wel gepest, maar blijft desondanks lekker doorspelen. Ze is een prachtig meisje en ook zij is al een beetje aangekomen.
4 september 2008

De kittens groeien nog steeds goed. Ik ben alvast begonnen ze een beetje aan eten te laten wennen. Ik geef ze KMR melk met een beetje gourmette mousse er doorheen. Dit geef ik ze dan met een spuitje (zonder naald) in hun bekje. En smullen dat ze doen! Macy begint nu toch wel veel af te vallen. Het valt niet mee om zes kittens te zogen. Dat kost zoveel energie. Ik hoop dan ook dat de kittens spoedig uit zich zelf gaan eten. Ook hebben ze al een beetje rondgewandeld in hun kamer en dat gaat met vallen en opstaan.

Eke heeft een vriendinnetje voor Izzie erbij genomen. Het is kitten 2 geworden. Zij (toch echt een vrouwtje) zal Dixie gaan heten. Ik ben zo blij dat twee kittens uit dit nestje bij elkaar blijven! Wat bof ik weer en Izzie en Dixie ook.

Mia doet het goed, maar wordt helaas nog niet geaccepteerd door mijn andere pixievrouwtjes. Wat een temperament hebben die dames toch! Als katten niet 'geholpen' zijn dan gieren die hormonen door hun lijf. En dan zijn ze helaas niet altijd even lief voor elkaar. Desondanks houdt Mia zich sterk! Ze is zo'n schatje en apporteert inmiddels ook haar speeltjes.

Hierbij nog een foto van de kittens van vandaag en het gewichtenlijstje is ook weer bijgewerkt.

Simba
Simba
Kitten 6
Kitten 5
Kitten 4/Izzy
Kitten 3/Nala
Kitten 2/Dixie
Kitten 1
31 augustus 2008

Mia doet het goed voor haar 1e dagje. Ze is een echte vrijdoos en babbelaar. Ik ben heel blij met haar. Dus nogmaals mijn dank Peter en Zulay! Ja het is ook wel eens leuk als je zelf een kitten kan kopen. Het blijft toch moeilijk om je kittens te laten gaan.

Macy en de kittens doen het ook prima. Vandaag heb ik weer eens foto’s gemaakt van alle kittens afzonderlijk. Hier kan je goed zien dat ze weer flink gegroeid zijn.

En dan nog Simba! Ik heb vandaag een paar nieuwe foto’s van hem gekregen. Wat is hij gegroeid zeg en o wat is hij mooi geworden! Met dank aan Erwin en Nadia.
30 augustus 2008

Vandaag heb ik er een nieuw kitten bij. Ze komt van Cattery Royal Dutch en ik heb haar Mia genoemd. Ze is poly aan al haar pootjes en heeft middel lang haar. Ze heeft een driekwart staart en zal over een tijdje een mooie match met Brutus vormen. Ze is ontzettend lief en knuffelig. Ook babbelt ze er op los. Zeker als ze aandacht wil of iets lekkers. Verder doet ze het heel goed voor haar 1e dagje. Nu zit ze nog apart, maar over een paar dagen zal ik haar aan de andere katten introduceren. Wat zal dat spannend worden!

Erwin en Nadia hebben inmiddels een naam voor hun kitten (nr. 3) bedacht. Zij gaat Nala heten. Ook vertelde zij mij dat Simba het heel goed doet. Toen Erwin uitgezonden werd voor een weekje (hij zit in het leger), heeft Simba hem overal lopen zoeken. Ook volgt hij Erwin tot in de wc als het moet. Hij kan maar niet genoeg van Erwin krijgen. Ook is hij heel volhardend. Als er een vliegje in huis vliegt, zal hij niet rusten totdat hij hem te pakken heeft. Zo jong en al een echte jager! Ik ben Erwin en Nadia nog steeds dankbaar dat ze Simba hebben gekocht en straks ook nog Nala. We boffen maar!

De kittens en Macy doen het goed. Ze groeien goed en krijgen steeds meer aandacht voor hun omgeving en voor ons. Zo schattig. Nu passen ze nog in je hand......maar voor je het weet vullen ze je schoot!

28 augustus 2008

De kittens zijn inmiddels al weer twee weken jong. Wat gaat dat snel. We hebben de doos maar uit de bench gehaald, want het werd toch wel een beetje krap (zes kittens + mams in een doos). Nu kunnen ze alvast hun eerste echte stapjes zetten en dat gaat niet zonder omvallen. Ook hebben ze nu allemaal hun oogjes open en zijn al weer flink gegroeid. Ria is gisteren op bezoek geweest voor kitten 6. Ze had haar dochter en kleinkind meegenomen. Was erg gezellig. Eke de eigenaar van kitten 4 heeft al een naam bedacht voor haar kitten. Kitten vier gaat vanaf nu door het leven met de naam Izzy! Hierbij weer een paar foto’s van vandaag en gisteren. Ook hun gewichtenstaatje is weer bijgewerkt.
kitten 6
kitten 5
kitten 4
kitten 3
kitten 2
kitten 1
25 augustus 2008

Macy en de kittens doen het uitstekend. Ik ben daar zo blij mee. En ik ben terecht blij, want ik weet als geen ander dat het ook mis kan gaan. De kittens zijn totnogtoe dagelijks aangekomen en Macy heeft geen last meer van die ontstoken melkklier. Ze is zo’n goede moeder. Hierbij een paar foto’s van de kittens van vandaag. Zoals je ziet hebben de meeste kittens hun oogjes al een beetje open.
22 augustus 2008

Er is de laatste dagen veel gebeurd. Afgelopen dinsdag werd Macy plotseling ziek. Snel naar de dierenarts. Ze bleek maar liefst 41,6 koorts te hebben. Ik vreesde dat haar baarmoeder ontstoken was. Ik dacht dat er wellicht iets van een van de placenta's achter gebleven was. Maar na een grondig onderzoek ontdekte de dierenarts dat een van Macy haar tepelklieren enorm verdikt was en hard. Daar zat dus de ontsteking wat haar zo ziek maakte. Ze heeft toen antibiotica en koortsverlager (penicilline) gekregen. De behandeling kon ik verder thuis voortzetten. En wonder boven wonder pakte ze het diezelfde avond weer op. Ze at weer, gaf haar kittens weer melk en voelde zich al snel beter. Ja ook dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. En dan word je wel bang. Gelukkig doen de kittens het nog steeds goed en komen ze aan. De oogjes beginnen al een beetje open te gaan. Wel een raar gezicht wanneer een kitten eerst 1 oogje open heeft in plaats van beide tegelijk. Verder twijfel ik nog steeds over kitten 2. Het is echt niet goed te zien of het een mannetje of vrouwtje is. Maar als ik naar het gewicht kijk, denk ik toch aan een mannetje..... Later kom ik hier nog wel op terug. Hierbij een paar foto's van vandaag en het gewichtenlijstje is ook weer bijgewerkt.
Dagboek 13) 22 augustus 2008 - 25 oktober 2008
19 september 2008

Gisteren ontving ik weer een prachtige update over Skyler. Skyler woont bij Maggie en Tammo en ik ben nog steeds zo blij dat ik hen heb leren kennen. Het gaat in ieder geval heel goed met dit poezedametje. Dit is wat ze mij hebben geschreven:
Ze is een schatje dat dol is op aandacht. Ze ligt graag bij ons in onze armen en is dol op kusjes! Ze is al vergevorderd met de toilettraining via de Litter Kwitter! Ze gebruikt inmiddels de laatste ring. Met een paar weken zal ze volledig "toilettrained" zijn.
Grappig om te lezen dat haar broertje Simba zo van water houdt. Skyler heeft er namelijk echt een hekel aan, maar dat komt misschien omdat ze een aantal weken geleden bij mij in bad is gevallen. Ze wist niet hoe snel ze eruit moest springen ;-). En als je haar nu mee de badkamer in neemt grijpt ze zich helemaal aan je vast. Maar het is echt een pienter dametje. Ze brengt haar muis al weken terug (dat hoefden we haar overigens niet eens voor te doen, want bij de 1e keer wist ze al precies wat de bedoeling was) en ze vindt het geweldig om verstoppertje met ons te spelen. Als we haar dan zien, springt ze tegen onze dijbenen op alsof ze wil zeggen "Hier ben ik". Ook snapt ze dondersgoed wat we bedoelen als we tegen haar zeggen dat ze rustig moet gaan liggen (wanneer we in de slaapkamer een film kijken), omdat we haar anders op de gang zetten. Daarnaast is ze een prima wekker. Haar biologische klok zorgt ervoor dat ze altijd op hetzelfde tijdstip wakker wordt. Dan begint ze ons te roepen met haar gemiauw alsof ze vindt dat het tijd voor ons is om wakker te worden. Het leuke is dat ze uiteindelijk ook gewoon weer gaat slapen als we het te vroeg vinden en dan probeert ze het een paar uur later natuurlijk opnieuw ;-).
Ondanks dat ze af en toe echt heel ondeugend kan zijn (dan vliegt ze de kamer door) en we soms ook flink boos op haar worden, zijn we heel blij met haar. Het is echt een super schatje en knuffelen dat ze kan, maar dat wist je natuurlijk al.


Nou dit was echt een leuke uitgebreide update van Skyler. Ook heb ik nog een foto van Skyler gekregen waar ze gebruik maakt van het toilet en een foto van haar in een van haar bijzondere poses ;-). Ja ze is echt een mooi dametje. En tot slot heb ik ook nog eens een super mooie referentie van Tammo en Maggie ontvangen waarvoor GROTE DANK! Ik ben hier super blij mee.

Ook nog een update van Bobbie (van Hilly en Jan) gekregen. Ja ik bof maar! Foto's volgen alleen later. Dit is wat ze me schreven:
Met Bobbie gaat het heel goed. Hij is echt een lieverdje. Hij is heel speels en soms pest hij de dames, maar hij maakt ze ook weer schoon. Poere geeft hem nu af en toe een wasbeurt. Zo lief om te zien. Tijger is zijn vriendje. Daar loopt hij de hele dag achteraan. Soms vindt ze het leuk en soms wil ze even rust. Dan laat ze dat wel weten hoor! Hij is nog steeds een echte knuffel. Als ik op de bank lig, komt ie er lekker bij liggen en als we naar bed gaan dan gaat ie er alvast liggen om het bed warm te maken. En hij kan eten als de beste. Als ze vlees krijgen begint ie eerst aan zijn eigen bakje daarna eet hij dat van de andere twee katten ook maar op en eigenlijk lust ie dan nog meer. Hij wordt al wat groter en kan al op het keukenblad springen.
Nou die Bobbie doet het ook heel goed! Kan niet wachten hem terug te zien.

Dan nu over de zesling. Ook zij doen het heel goed. Alleen zitten ze nu allemaal met hun gat in de brokkenbak. Ze doen elkaar allemaal na! Waarschijnlijk doen ze het ook zodat er niemand anders meer bij kan. Zo egoïstisch! Maar gelukkig eten ze dan alleen en gebruiken de brokkenbak niet voor andere bezigheden;-). Ook de gewichtenlijst is weer bijgewerkt. Zoals je ziet groeien ze goed. Vandaag komt Eke op bezoek bij haar Izzy en Dixie. Ik kijk er naar uit en ben heel benieuwd wat ze van ze vindt.