[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Echt weer zo’n lucky shot! Twee kittens die tegelijk een gek bekkie trekken!
27 mei 2008

Zaterdag zijn Erwin en Nadia nogmaals op bezoek geweest en ook zij zagen dat hun kitten in 1 week tijd al weer flink was gegroeid. Ik ben nogmaals blij dat ik hen heb leren kennen. Ze zijn zulke aardige mensen! Nogmaals bedankt voor de mooie bloemen!

Ja ik heb nimmer zulke zware kittens gehad, maar dat neemt niet weg dat ze verder qua ontwikkeling gelijk op gaan als de vorige kittens op deze leeftijd. Alleen kitten 1 Skyler durfde gisteren uit de bench te stappen om een kijkje in de kamer te nemen. Ze spelen en slapen nog het liefst in hun vertrouwde bench. Alle kittens hebben inmiddels de 500 gram gehaald en zijn dan ook voor het eerst ontwormd. Ook de rest van de groep heb ik gelijk behandeld. Best nog een klus 9 katten en 3 kittens.....

Hierbij de gewichten van hedenmorgen: kitten 1 Skyler 506 gram, kitten 2 Simba 526 gram en kitten 3 (moet nog een naam krijgen) 570 gram. Ik zeg tegen iedereen dat het aan de staart ligt. Die weegt zo zwaar;-).

Dit weekend wordt druk. Vrijdag aanstaande neemt Hennie Gerrit en mij mee uit eten voor haar verjaardag binnenkort. Waarvoor alvast dank Hennie! We kijken er naar uit! Zaterdag heb ik eerst rijles (ben een laatbloeier) en daarna twee stelletjes op visite die naar de pixies komen kijken. Dus ik denk dat ik dit weekend geen update zal verzorgen.

Vandaag kreeg ik een berichtje van Peter waarvoor dank! Peter heeft destijds Kiki gekocht. Ik moest erg lachen om zijn verhaaltje en wil een deel van de inhoud met jullie delen:
"Ik wou je even laten weten dat het (nog steeds) heel goed gaat met Kiki. Ze is vorige week maandag 'geholpen' maar liep dezelfde dag eigenlijk al weer rond alsof er niks gebeurd was. Ze is in ieder geval helemaal gewend aan mij en mijn huis, kan het goed vinden met iedereen die op bezoek komt en ook belangrijk: mijn meubels zijn nog heel! De krabplank gebruikt ze heel goed. Ik vind het echt grappig om te zien dat alles een speeltje is. Ik kom van alles en nog wat door het huis tegen en dan is er maar een iemand die dat op haar geweten heeft ;-)."

Tot slot nog een paar foto's van de kittens van vandaag. Zijn al lekkere hummeltjes!

24 mei 2008

Vandaag is Tammo op bezoek geweest. Tammo en Maggie waren er snel uit. Het is kitten 1 geworden en zij zal vanaf nu Skyler heten. Ik moet zeggen dat Skyler nu al weg is van Tammo. Ze zat een hele tijd op schoot en vond het heerlijk om met zijn handen te spelen. Ze viel op een gegeven moment bijna in slaap. Het is dat Tammo naar huis moest, anders had ze bij hem blijven liggen in zijn armen. Ik wil hen nogmaals bedanken voor hun vertrouwen in mij en wens hun heel veel plezier aan hun kitten. Ook Erwin en Nadia zijn er uit. Zij hebben kitten 2 gekozen en die zal voortaan door het leven gaan als Simba! Uiteraard wil ik ook hen nogmaals bedanken en wens ook hen veel plezier met hun nieuwe huisgenootje. Ik bof weer eens dat ik zulke aardige mensen heb gevonden. Ik weet zeker dat de kittens het heel goed bij hun zullen krijgen.
19 mei 2008

Kon het niet laten om weer wat foto's van ze te maken. Ze zijn zo schattig. Ook heb ik van Viviane nog een paar foto's van Chaplin gehad. Die ik erg grappig vond. Chaplin loopt op een 2,5 meter hoge heg!! Hoe verzint hij het! Ook een foto van Chap in een mega grote zandbak al ruikend aan een veertje. Ja Viv zit flink in de verbouwingen op dit moment. Vreselijk die troep die dat met zich meebrengt, maar Chaplin vindt het natuurlijk prachtig allemaal.
17 mei 2008

Vandaag zijn Erwin en Nadia (en Nadia haar zusje) op visite geweest. Erwin en Nadia zijn een gezellig jong stel. Ik ben dan ook heel blij dat ze een van mijn kittens een goed huisje willen bieden. Zij hebben de eerste keus en zullen in ieder geval voor een van de katertjes gaan. Maar ze willen er nog een paar nachtjes over slapen om te kijken welk katertje ze gaan kiezen. En daar kan ik inkomen. Alle kittens zijn mooi en deze drie zijn allen verschillend. Hier weer een foto van mams en de kittens (eentje zit verscholen onder mams). Ook heb ik het gewichtenlijstje weer bijgewerkt. Ze groeien werkelijk als kool. Zo zwaar heb ik ze nog niet eerder gehad. Maar wat wil je? Ze zijn maar met zijn drieën, dus genoeg melk!
Kitten 3
Kitten 2
Kitten 1
15 mei 2008

De kittens groeien heel goed. Ik vind ze behoorlijk groot uitgaande dat ze nog maar 1 1/2 week oud zijn. Hierbij een paar nieuwe foto’s. Allen zo mooi en toch zo verschillend.

12 mei 2008

Weer wat nieuwe foto's van de kittens gemaakt. Kon het niet laten. Ze hebben hun oogjes al een beetje open en dat is zo leuk. Kunnen ze mij eindelijk zien;-). Erica heeft mij een verhaaltje en foto's toegestuurd van Churchill zijn 1e verjaardag. Ja gisteren is hij 1 jaar geworden! De tijd vliegt voorbij. Hier de gedachten van Churchill over deze memorabele dag:

Lieve Linda,

Ik mag ook ff een berichtje maken. Gisteren was ik jarig! Toen ik 's morgens opstond, had het vrouwtje slingers opgehangen. Mooie grote hoera letters en een slinger met happy birthday erop. Kei leuk! Ik heb de hele dag lekker buiten mogen spelen met mijn vriendjes. Zolang als ik zelf wou. We hebben ook nog samen met het balletje gespeeld en ik heb het twee keer teruggebracht naar het vrouwtje. Toen vond ik het genoeg, want het was wel een beetje warm bij ons om zo te moeten rennen. Met het avondeten kreeg ik in mijn bakje 1 blauw kaarsje. Het vrouwtje had hem niet aangemaakt, anders schroeit mijn kapsel weg en dat is zonde. Want ik heb een nogal zacht donsje om mijn lijf. Toen heb ik tot de koffie van 20.00 uur maar ff een dutje gedaan, want het is toch een drukke dag. En toen was er koffie met gebak. Ik heb er alleen aan mogen ruiken, want ik vind aardbeien nou niet bepaald lekker!!! Daarvoor in de plaats kreeg ik een lekker worstje,hmmmm.... Al met al was het een super leuke eerste verjaardag!!!!! Oh ja, zeg maar tegen mijn mama en papa dat het heeeel goed gaat met mij en dat ik hier een prima nieuw huis heb gevonden. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin, lieve vriendjes en geweldige nieuwe baasjes die zelfs de verjaardag van ons viervoeters vieren!!!

Een dikke poot en een kopje van Churchill.

10 mei 2008

De kittens zijn al weer een weekje oud. De tijd gaat snel. Ze groeien als kool. Met Millie gaat het ook heel goed. Ze is een prima moeder. Hierbij een paar foto’s van gisteren en vandaag. Zijn ze niet prachtig? Het gewichtenlijstje is weer bijgewerkt. Ze zijn inmiddels al twee keer zo zwaar en groot als toen ze geboren waren.
Kitten 2
Kitten 3
Kitten 1
5 mei 2008

Gisterochtend is kitten 2 helaas overleden. Ook haar probeerde ik bij te voederen omdat ze was afgevallen, maar dit lukte niet. Ze blies belletjes en het kwam ook bij haar via haar neusje weer naar buiten. Ik had dit niet verwacht. Wel weet ik dat open gehemeltes wel vaker voorkomen, maar twee kittens tegelijk.... Ze is inmiddels begraven naast kitten 5. Wat vind ik dit naar zeg. Daarentegen doen de drie overgebleven kittens het uitstekend. Ik ga vanaf nu mijn aandacht dan ook op hen richten. Moeders maakt het gelukkig prima. Ook zij richt zich op de overgebleven kittens.

Door het overlijden van deze twee kittens, ga ik vanaf nu de overgebleven kittens kittens 1, 2, en 3 noemen. Dit om het voor mijzelf makkelijker te maken. Nog even voor de volledigheid. Kitten 1 is en blijft kitten 1 en is een vrouwtje met een mooi kort krulstaartje. Kitten 2 was voorheen kitten 3 en is een rumpy mannetje. Kitten 3 was kitten 4 en is een langstaart mannetje.

Ze zijn alle drie enorm gegroeid in de eerste dagen van hun leventje. Ik ga voor jullie weer een gewichtenlijst bijhouden zodat jullie de groei kunnen volgen. Vandaag heb ik nog een paar nieuwe foto’s van ze gemaakt. Ook hierop kun je de groei goed zien. Verder wil ik Hennie nog bedanken voor haar hulp de laatste dagen. Zowel tijdens de bevalling als bij het afscheid nemen van de twee kleintjes die het niet hebben gehaald.
3 mei 2008

Ik heb slecht nieuws....Met kitten 2 gaat het niet goed. Dat merkte ik zojuist met bijvoederen. Zij is afgevallen en dus wou ik haar KMR melk geven. Nu zie ik dat ook zij moeite heeft om voedsel op te nemen. Ook zij gaat bubbels maken en snotteren. Maar bij de dierenarts konden we niets zien aan het gehemelte. Pas na de euthanasie van kitten 5 konden we dieper in het bekje kijken en zagen we dus twee kleine gaatjes. Eentje links en rechts in het zachte deel van het gehemelte. Dus wellicht konden we dit ook niet gelijk waarnemen bij kitten 2. Want ook kitten 2 hebben we goed onderzocht. Ik kan het in ieder geval voor nu niet zien....Hoop echt dat ze geen open gehemelte heeft....maar ben bang van wel. Het staartje ziet er beter uit, maar dit is dus veel erger. Ik ga haar nog proberen bij te voederen dit weekend en als ze maandag nog niet is aangekomen, dan zal ik ook haar in moeten laten slapen. Ik ben hier helemaal kapot van. Dit is zo'n nadeel van fokken....

Kitten 4
Kitten 3
Kitten 2
Kitten 1
3 mei 2008

Gisteren (2 mei) is Millie bevallen van 5 kittens zoals op de echo te zien was. De bevalling is goed verlopen al heeft ze wel pijn gehad. Zeker bij het eerste kitten. Een kitten (kitten 5) heeft het helaas niet gehaald. Zij had een open gehemelte en moest worden ingeslapen. Ze kon niet drinken en alles wat ze dronk kwam haar neusgaten weer uit. Daarnaast had ze het zo benauwd omdat het beetje melk wat zij binnen kreeg in haar luchtpijp terechtkwam en zo ook nog eens haar longen vulde. Ik ben met haar en kitten 2 naar de dierenarts gegaan. Samen hebben we besloten dat het beter was kitten 5 uit haar lijden te verlossen. Kitten 2 had ik meegenomen omdat zij een bloedblaartje heeft op het puntje waar haar staartje hoort te zitten. Ook dit heb ik laten controleren. Zoals het eruit ziet, komt het goed. Het is in ieder geval geen open ruggetje. Maar desondanks houd ik mijn vingers gekruist. Het lastige is dat ik dit nog niet eerder heb meegemaakt en hier dus geen ervaring in heb. Wat ook een probleem is, is dat moeders de kinders wast. Zo gaat het blaartje steeds open. Dit is het nadeel van fokken met een rumpy kater. Je loopt zo het gevaar op open ruggetjes. Daarom match ik Brutus alleen met een langstaart vrouwtje. Maar Brutus zijn genen zijn wat de staartjes betreft toch een beetje dominant.

Zoals het er nu uitziet, zijn het allen vrouwtjes. Maar ik zal dit later nog een keer bekijken en bevestigen.
Kitten 1 116 gram (kort staartje met een krul)
Kitten 2 107 gram (rumpy)
Kitten 3 118 gram (rumpy)
Kitten 4 130 gram (lang staartje)

Hierbij een paar foto’s van vandaag en gisteren. Moeders wil nu al niet meer in de doos liggen. Ze ligt er liever naast in de bench.

29 april 2008

Millie is nog niet bevallen. Nu had ik zelf uitgerekend dat ze ergens deze week zal bevallen en dat klopte dus. Ze is in ieder geval enorm dik en ik hoop dan ook dat het goed gaat. Het is haar eerste nestje en dat maakt het toch wel extra spannend. Hierbij een foto van afgelopen weekend. Je kan goed zien dat ze hoog zwanger is.

Verder is het artikel in Dierenmagazine WEET uit! Ik ben er super trots op. Met dank aan Eefje van der Meijden en aan alle mensen die aan mijn artikel meegewerkt hebben. Het is zo mooi vormgegeven. Verder is het blad heel informatief en voorzien van prachtige foto’s. Ook de kwaliteit van dit blad (glossy papier) is fraai. Ik wil alle mensen van WEET danken voor het publiceren van mijn artikel in hun prachtige blad.
Millie
Millie
Macy
Zoë
Jinxie
Zoë en Jinxie
Zoë en Jinxie aan een tuigje
Churchill in de broodtrommel
Churchill en vriendje
Chaplin
Chaplin
18 april 2008

Met Millie gaat het goed. Alleen ik weet niet precies wanneer ze moet bevallen. Dit kan volgende week zijn of die week erop. Lastig...maar we houden haar goed in de gaten. Ze eet enorm veel en is nu een slank dametje met een enorme buik. Ik voel al wat beweging van binnen. Dat vind ik zo schattig. Ik heb een paar foto’s van Millie gemaakt, maar als je haar in levende lijve ziet, zie je haar zwangere buik toch beter. Ook nog een foto van Macy gemaakt. Zoals je ziet, maakt ook zij het prima. Zij is momenteel de zwaarste van de pixiedames. Ook zij is krols overigens, maar ze moet nog geduld hebben. Twee nestje in dezelfde periode is een beetje teveel voor mij.

De kittens/katten uit vorige nestjes doen het goed. Ik heb dan ook weer veel leuke foto’s gekregen! Met dank aan Erica, Viviane en Ans. Churchill is een flinke jongen geworden en hij ligt graag in de broodtrommel! Ook heeft hij een vriendje waar hij lekker bij in zijn pootjes mag liggen. Chaplin is al lekker de boel buiten aan het verkennen. Rond rennen en bomen klimmen zijn zijn favoriete bezigheden en Viv maar hopen dat hij er weer uitkomt. En dan hebben we nog Zoë en Jinxie. Deze twee dames maken het ook goed. Zoals je ziet, hebben zij al geleerd aan een tuigje te lopen. Het beste is om hier vroeg mee te beginnen. Jong geleerd is oud gedaan. Major draagt ook een tuigje als hij op het dakterras gaat. Dit omdat hij een keer ontsnapt is. Nu hoef ik dat tuigje maar te pakken en hij gaat er gewoon voor zitten. Zo schattig!
Storm en vriendje
10 april 2008

Millie doet het goed. Ze eet voor zes zullen we maar zeggen en wat wordt dat buikje bol. Kan het niet laten om steeds aan dat buikje te voelen of er beweging in zit. En kan natuurlijk al helemaal niet wachten tot het zover is. Maar geduld is een schone zaak.

Ik word regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de kittens uit mijn vorige nestjes. En vaak zijn de verhalen zo grappig dat ik dacht, laat ik deze even met jullie delen. Hier een update van Sara over Storm.....

Hier alles super, Storm doet het zooooo goed, ben zo trots op hem!!!!
Gisteren heeft hij een bloempot gesloopt en al mijn planten in het kattenhok worden zonder dat ik het vraag flink kort gesnoeid. Hij is zo lief, maar ook zo ondeugend! Niet te geloven gewoon! Als hij dan s' middags zo heerlijk ligt te knuffelen en kusjes geeft, kan ik er gewoon niet bij dat hij s' avonds verandert in een klein duiveltje. Hij heeft dan zoveel opgekropte energie dat alles er binnen een paar minuten in een keer allemaal uitkomt. Het lijkt wel een soort matrix film! Soms rent hij zo hard door het kattenluikje, dat ik het nog een wonder vind dat zijn hoofd nog op zijn nek zit. En dat gaat vaak gepaard met een monsterlijk geluid. vrrrraummmmmmm .... En dan s' morgens zit hij zo lief te mauwen voor het raam en ik maar denken dat hij dat doet voor de vogeltjes, maar dat is niet zo, hij wil graag de aller kleinste minuscuulste mugjes op aarde te grazen nemen. Echt we liggen heel de dag in een deuk en krijgen vaak de slappe lach. Hij maakt ons zo gelukkig en de rest van de katten is gewoon 10 jaar jonger geworden. Ze vinden hem ook zo geweldig en spelen en knuffelen heel graag met hem, maar soms krijgt hij ook op z'n donder van ze. Maar dat heeft hij af en toe wel nodig, want hij kan voor hen soms een klein terroristje zijn.

Verder ook nog een nieuwe foto van Chaplin gehad. Chaplin heeft al diverse keren hoog in een boom geklommen en Viviane stond er dan bij te kijken en maar duimen dat hij zijn weg terug kon vinden. Gelukkig heeft ze de brandweer nog niet hoeven bellen....

5 april 2008

Millie wordt met de dag dikker. Op de foto’s is dat niet zo duidelijk te zien, maar als je haar ziet rondlopen wel. Hierbij een paar leuke foto’s van vandaag waarvan eentje echt een lucky shot is.
28 maart 2008

Vandaag hebben Hennie en ik een echo laten maken van Millie haar buikje. En ik stond versteld! Millie blijkt 5 kittens te dragen! Allen in goede gezondheid. Alle hartjes klopten zogezegd. Alleen ik blijk me vergist te hebben in het aantal weken dat ze zwanger is. Volgens de arts is ze al ruim 5 weken zwanger. Dus dat betekent dat ze eind april zal bevallen. Ik ben heel benieuwd wat de combinatie Millie en Brutus ons zal brengen (korte en/of lange staartjes). Zo spannend. Ik heb gelijk een paar foto’s genomen van de echo. Je kan er al echt een volledig kitten in zien. Zo schattig! Nog even en dan is het zover.....
Kiki
Katmandu en Robert Daan
Storm en vriendje
Churchill
Chaplin
25 maart 2008

Kiki doet het heel goed. En dat al na 1 dag. De eerste dag was ze de boel aan het verkennen en liep ze
s’ nachts wel flink te miauwen. Maar dit was al snel voorbij. Nu wandelt ze al overal achter Peter aan en ook is ze al bij zijn bezoek op schoot gaan liggen. Dus eenkennig is ze ook niet. Ik ben heel blij met dit nieuws, want ik had hier geen ervaring in. Kittens gaan rond hun 13e week weg, maar Kiki is tot 5 maanden bij ons gebleven. Zo zie je maar. Het komt allemaal goed. En ja we missen haar wel, maar ook wij hebben weer iets om naar uit te kijken......Vrijdag 28 maart gaan Hennie en ik een echo laten maken van Millie haar buikje. Heel spannend!

Kiki is natuurlijk niet de enige die lekker gegroeid is en het goed maakt. Ook de andere kittens doen het uitstekend. Ik krijg dan ook regelmatig updates en foto’s en ben daar heel blij mee. Hierbij een paar foto’s van de broertjes en zusje van Kiki en van Churchill (van het vorige nestje van Major en Maya). En wat ik ook zo leuk vind, is dat ze ook nog vriendjes hebben gemaakt. Zowel met kinderen als met een of meerdere van de andere viervoeters.
21 maart 2008

Goed nieuws! Millie is zwanger! Het is te zien aan haar tepeltjes en daarbij is ze al 3 ons aangekomen. Dit keer is het wel een verrassing. Want ik ben dit keer geen getuige geweest. Ik ben zo blij. Binnenkort ga ik weer samen met Hennie een echo laten maken. Dan weten we of het allemaal goed gaat en hoeveel kittens ze mag verwachten. Het is haar eerste zwangerschap, dus ik hoop dat het er niet al te veel zijn. Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit. Nieuwe foto’s van Millie en Brutus staan op de kittenpagina.

Ja nog een nachtje slapen en dan gaat Kiki haar ouderlijk huis verlaten. Hier heb ik het best moeilijk mee. Ze maakt al een tijdje deel uit van ons gezin. Maar ook zij komt heel goed terecht. Dus ik mag niet klagen. En ik heb nu weer iets om naar uit te kijken.......een nestje kittens! Hierbij nog de laatste foto van Kiki bij ons thuis. Is ze geen schatje?
17 maart 2008

Ik heb er weer een prachtige referentie bij met dank aan Sara en Remco! Zij hebben tot voor kort Storm ‘geadopteerd’. Het zijn hele lieve mensen met een groot hart voor dieren. Ik ben dan ook blij dat ik ze heb leren kennen. Storm heeft het echt heel erg naar zijn zin in zijn nieuwe paleis!
12 March 2008

Gisteren heb ik weer leuke foto's van Jinxie en Zoë gekregen. Met dank aan de familie Cabout! Ze zijn erg blij met hun twee kittens en hebben er dan ook geen spijt van twee kittens tegelijk te hebben gekocht. Ik ben daar natuurlijk ook heel blij mee. Zo hebben ze elkaar om mee te spelen en ze kunnen heerlijk tegen elkaar aan slapen. Pixie-bobs zijn nu eenmaal dol op aandacht en spelen. En als wij mensen even geen tijd hebben voor ze, hebben ze in dit geval elkaar.

Ik weet niet of Millie zwanger is. Ze vertoeft nog steeds graag bij Brutus en ik laat haar daar maar al te graag. Want Brutus zit ook maar alleen en ik heb het daar nog dagelijks moeilijk mee. Het is zo tegen mijn principes. Maar Brutus kan nu eenmaal niet in de groep om meerdere redenen. Hij is het niet gewend en hij sproeit overal tegenaan waar hij langsloopt. Dus nu heeft hij tenminste gezelschap. Millie mag toch zwanger worden, en wordt ze dit niet dan is het ook goed. Wel checken wij meerdere keren per dag. Want als Millie eruit wil dan laten we haar natuurlijk gaan.

Maya heb ik voor nu op de pil gezet. Zij wil constant bij de mannetjes op bezoek, alleen zij moet nog even rust houden. Zes kittens is niet niets. En hier moet je eerst goed van herstellen. Macy daarentegen is nog te jong, dus ook zij moet nog even wachten. Macy is inmiddels twee keer krols geweest en ik ben wel super nieuwsgierig wat voor kittens zij ons zal geven.

27 februari 2008

Het vorige interview was een korte en bestond uit 10 vragen. Nu staat er een uitgebreid interview op de mooie website van Wiebe Dooper te weten www.uwhondenkat.nl. Ook heb ik meegewerkt aan de rasbeschrijving van de pixie-bob welke op deze website is te vinden onder kattenrassen. Ik wil Wiebe dus opnieuw bedanken voor het prachtige resultaat. Via deze
link kom je bij het interview.
Megan
Megan and McGyver
McGyver
Chaplin
24 februari 2008

Ik mocht weer meewerken aan een interview over mijn katten. Ik vind dat altijd erg leuk om te doen en wil historicus Wiebe Dooper dan ook bedanken voor het mooie resultaat. Via deze
link kom je op zijn website alwaar je het interview kan lezen.

Gisteren zijn Karin, Hennie en ik naar België geweest. We hebben eerst een bezoek gebracht aan Hermelinda, Gino en Rutger. Ik wil haar nogmaals bedanken voor haar gastvrijheid, de goede zorgen voor Megan, het heerlijke eten en de mooie planten! Zo lief van Hermelinda! Ja Megan heeft het getroffen. Ze heeft zoveel ruimte waar ze rond mag lopen en overal mandjes en krabpalen. En ook een mooie buitenren. Hermelinda is heel lief voor haar dieren en heeft dan ook veel voor hen over. Ik kan niet anders zeggen. Ook heb ik gelijk maar wat foto’s van Megan en McGyver gemaakt. Beide zijn flink gegroeid. Dat vind ik zo leuk om te zien. Ik hoop dat ze haar cattery tot een groot succes zal maken en wens haar hier dan ook veel geluk bij. Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar haar eerste nestje pixie-bobs.

Hierna zijn we met zijn drieën naar Viviane gegaan. Ook haar wil ik bedanken voor de gastvrijheid, het heerlijke gebak en natuurlijk haar goede zorgen voor Chaplin. Viviane is echt dol op haar Chaplin en ook hij heeft een prachtig huis gevonden waarin het hem aan niets ontbreekt. Ja ik bof maar met zulke lieve mensen om mij heen.

Karin wil ik natuurlijk ook bedanken voor de lange rit van/door/naar België en weer terug. Ben ik blij dat ik niet hoefde te rijden! Hierbij wat foto’s van Megan, McGyver en Chaplin. Zijn ze niet prachtig?
Tot slot wil ik nog even melden dat Kiki het heel goed doet en al flink gegroeid is. Ze weegt al weer 2600 gram. Niet slecht voor amper 17 weken jong.
Dagboek 11) 24 februari 2008 - 27 mei 2008