[Web Creator] [LMSOFT]
12 januari 2015
Afgelopen zaterdag zijn Astrid en ik op bezoek geweest bij Kim en Patrick (Jacey en Jack). Het was weer heel gezellig. Kim had ook nog heerlijke cupcakes gebakken. Jammie!! Jack was nergens bang voor en we konden hem gewoon optillen en knuffelen. En foto’s van dit ventje maken was een makkie. Jacey keek de kat uit de boom, maar ook haar heb ik nog even kunnen benaderen. Al ging fotograferen bij haar niet zo makkelijk;-). Maar wat zijn ze mooi geworden! Jacey is een prachtig fluffy meisje en Jack.. Net een mini Marley alleen iets lichter van kleur. Kim en Patrick, dank weer voor de gastvrijheid en goede zorgen voor J&J. Astrid, dank dat je weer gezellig mee bent gegaan. Hierbij nog een paar foto’s van Jacey en Jack. Zijn ze niet prachtig?!
  
28 december 2014
Na bijna 2 maanden eindelijk weer een keer een update van mijn kant. Ik  heb het nog steeds moeilijk met het idee dat ik geen kittens meer zal krijgen. Het is zo leuk om kleine katjes te zien opgroeien en de wereld ontdekken. Ik weet dat het beter is zo, maar heb nog steeds een gevoel van afscheid nemen van een hobby die ik met zoveel liefde heb vervuld. Dat is ook de hoofdreden dat ik even niets geschreven heb. Maar nu ik vakantie heb, heb ik geen excuus meer om niets te schrijven.
Dus daar gaan we dan. Om te beginnen wil ik jullie allen alvast een gelukkig, goed en gezond 2015 wensen! Dat het maar een goed jaar voor jullie en jullie lieve dieren mag worden.

Afgelopen dinsdag ben ik bij Astrid op bezoek geweest. Benny is prachtig. Alleen hij was bang van mij boehoe… Wel blij dat ik hem nog even gezien heb natuurlijk. En ach ik kwam met name voor Astrid. Altijd gezellig. Echt jammer dat ze niet meer om de hoek woont;-). Maar ik kan niet anders zeggen, ze wonen prachtig!!! Een heel mooi nieuw huis. Bijoux en Bruce lieten zich wel door mij knuffelen, dus dat maakt de afwijzing van Benny weer goed;-).

Vandaag heb ik Wilma en Vladimir (Grace) bezocht. Nogmaals dank voor de gastvrijheid en de heerlijke lunch!!! Was weer heel gezellig! Grace doet het super goed. Maar wat wil je… Ze wordt enorm verwend!! Ondanks al dat lekkers wat ze krijgt, is ze prima in shape. Ik mocht haar lekker khuffelen en zelfs optillen! Ze is een schat en zo mooi!!! Gelijk maar een paar foto’s van dit mooie dametje gemaakt.

Ook weer updates gekregen via whatsapp. Hier een update van Jacey en Jack van Kim en Patrick.
Hai mama linda! Hier maar weer eens een update van ons. We hebben elkaar helemaal gevonden. We doen zo lief samen slapen en spelen. En Jacey doet mij(Jack) ook wassen. Ik Jacey niet hoor ze is veeeeel te groot en met veel te lang haar!
Daarnaast heb ik gisteren mijn ontwormingstabletje gehad. Papa en mama vonden het best spannend maar ik was een echt stoere bink! En daarna kreeg ik nog melk in een spuitje. En Jacey mocht het laatste beetje opdrinken.

Met Jacey gaat het ook goed maar dat vertelt ze zelf wel.
Hooooi hier Jacey! Wat was het wennen in het begin voor ons allemaal. Maar het gaat nu heel goed. Ik vind het leuk een speelmaatje te hebben. We hebben een tijdje s’ nachts op de krabpaal geslapen samen, maar toen werd mama Kim een beetje ziek en moesten we haar gezelschap houden. Nu slapen we weer lekker met zijn 4en in bed. Lekker warm hoor! Wel doe ik niet meer apporteren, heb het te druk nog met Jack! Opa en oma zijn ook nog langs geweest en dankzij Jack en omdat ik ze toch wel een beetje ken, durfde ik al heel snel te voorschijn te komen en met opa en Jack te spelen!

Kom je gauw kijken bij ons? Oh ja mama stuurt nog wat foto's van ons mee!

Liefs Jack en Jacey. En uiteraard ook van papa en mama!
Nou de afspraak staat! 10 januari komen Astrid en ik jullie een bezoekje brengen! Gezellig!

En dan tot slot een hele leuke update van Edwin (Jack en Jill) gekregen welke ik graag met jullie wil delen.

Hoi Linda,
Jack en Jill hier, hoe is het met mam en pap? en met jou?
We hebben je wel gemist en erg moeten wennen, die man is erg groot als hij rond loopt en dat vonden wij een beetje eng, gelukkig zijn Lotje en Janneke er ook die zijn een stuk kleiner dus daar zijn we eerst maar vriendjes mee geworden.
Mij noemen ze Jack hier dat heb ik al door, maar ook pluizenbol, knuffelbeer en gekke jack en ijsbeer, dat laatste begrijp ik niet.
Ik ga mee naar bed met Lotje en soms Janneke en lig dan bij ze te slapen tot Lotje slaapt dan ga ik weer kijken wat die grote vent aan t doen is.
Er staat hier een Boom in de kamer waar Jill en ik heerlijk in kunnen slapen maar ook lekker in kunnen klimmen en nu zelfs 2 bomen. maar die ene is niet om in te klimmen zegt die grote man. maar als hij niet kijk dan trek ik toch aan die slingers en probeer ik die glinster dingen uit te boom te slaan, lukt me goed hoor!
Jill zegt net dat ze mij ijsbeer noemen omdat ik slingers uit de boom trek en de sneeuw uit de boom valt dan over me heen en dan zie ik er uit als een ijsbeer. Nu snap ik het!
Gelukkig ben ik goede vriendjes met Lotje, die kamt het er dan weer uit en ben ik weer Jack.

Mij noemt Janneke Jillepil, maar ik heet Jill. Janneke vindt dat leuk klinken dus prima hoor.
Janneke haar kamer vind ik fantastisch, ze heeft een Hello Kitty bed en daar ga ik graag slapen soms samen met Janneke maar dan wel onder de dekens, lekker tegen Janneke aan.
Het leukste vind ik om bij die grote in de nacht met mijn poot onder de dekens op zoek te gaan naar die grote tenen van hem, dan schrikt hij wakker en heb ik een lol.
Ik vind spelen met propjes papier het leukste dat er is, en lekker klimmen in de boom, die is groot en heeft heel hoog twee lekkere bedjes, soms ligt ik daar te slapen dan komt die ijsbeer en gaat hij erbij liggen, vind ik wel fijn hoor want hij is een lekker pluizenbol.

Op 2e kerstdag hebben Jack en ik besloten een cadeautje te geven aan die grote, Ed heet hij, hij is heel lief maar we vinden hem gewoon groot. op 2e kerstdag hebben we hem wakker gemaakt om 7 uur door lekker bij hem te gaan liggen, Ik in zijn linker arm en jack in zijn rechter arm, Ik luid spinnen want dat kan ik heel goed en jack heeft de hand en arm maar even gewassen en dat kriebelde. Daarna kwamen Lotje en Janneke er ook bij en werd het een gezellige boel op bed.
Ed was heel blij met zijn cadeau, dus hebben Jack en ik besloten maar vaker te gaan knuffelen met hem.  Vandaag hebben we het dus weer gedaan lekker hoor gekriebeld worden.

Wij hebben het naar ons zin hier, Ed zegt dat in het voorjaar hij de tuin gaat afzetten wat dat ook mag betekenen, zodat we naar buiten kunnen en dat hij de klimboom gaat aanpassen want e zit een hangmat en die vinden wij niks aan. we zijn benieuwd wat hij gaat knutselen voor ons.

Doe jij mama en papa de groeten van ons, en natuurlijk ook aan de rest van de katten en poezen? hoe is het met onze broertjes en zusjes?
Twee kopjes van ons aan jou

Jack & Jill.


  
Dagboek 46) 28 december 2014 - 12 januari 2015