[Web Creator] [LMSOFT]
21 juli 2013
Sinds afgelopen donderdag is Molly bij ons thuis. Nogmaals dank Amber! Ze is een poepie, maar moet nog wel wat dikker worden. Dezelfde avond (nadat ze al een rit van bijna 3 uur had gemaakt om bij mij te komen) zijn we naar de dierenarts gegaan voor een algehele check-up. Deze was prima en ik kon haar dan ook snel in de groep introduceren. Het eerste nachtje heb ik haar nog apart gehouden. Ik ben weer met matras naar beneden verhuisd en samen hebben we in de kittenkamer geslapen. Maar goed ook, want ze miste haar mams en zusjes en broertjes enorm. Wat kan ze zielig piepen. Hartverscheurend! Maar iedere keer dat ze weer een beetje bang was, heb ik haar flink geknuffeld. Beetje bij beetje begint ze al te wennen en echt bang is ze niet. De katten blazen naar haar en sommige geven haar een tikje, maar verder gaat het haar goed af. Drie dagen heb ik bij haar geslapen, maar vanavond verhuis ik weer naar boven. Ik hoop dat het haar goed afgaat zo tussen al die katten. Maar er zijn genoeg verstopplekjes in huis;-). Ja, ik vind de eerste dagen altijd moeilijk voor zo’n kleine uk, maar ook weet ik dat het vanzelf wel goed komt. Brutus en Leevie vinden haar overigens wel leuk (zie foto van Brutus en Molly). Brutus heeft haar al besnuffeld en gewassen. Leevie heeft ook al aan haar gesnuffeld en dit alles zonder te blazen. Echt leuk om te zien. Verder eet en drinkt ze goed en is ze lekker speels.

Mia is weeeeeerrrrr krols!!!! Help!! We worden gek van dat gejammer en nu helemaal nu ze niet mag. Ook Mambo schreeuwt er lekker op los. Ik hoop dat het snel voorbij is en dat ze pas weer krols wordt wanneer de timing goed is;-).

Mira begint al een lekker bolletje te worden. Ik duim dat er meer dan drie in zitten… Maar we zullen zien. Nog een paar weekjes en dan is het zover. Zo spannend! Het eerste nestje van Mira en Marley. Wat gaat ons dat brengen?
  
12 juli 2013
Het heeft weer even geduurd, maar daar ben ik weer. Met Mira gaat het goed. Ze is nog niet zo dik, maar wie weet komt dat nog. Ze heeft nog bijna een maandje te gaan voordat ze kittens krijgt. Ik hoop wel dat het allemaal goed gaat. Het is haar eerste nestje en ik weet dus nog niet hoe dit bij haar zal verlopen. Ik hou haar in ieder geval goed in de gaten en als ze zover is, zal ik weer mijn bed naar beneden verhuizen en bij haar op de kamer gaan slapen om zo niets te missen.

Mia was afgelopen week flink krols, maar ik durfde haar niet te laten dekken omdat het qua timing slecht uitpakte. Als ik haar wel had laten dekken en ze was zwanger, zou zij zijn bevallen wanneer de kittens van Mira rond de 4 weken zouden zijn. Dat is niet handig als je maar 1 kittenkamer hebt. Te groot leeftijdsverschil. Dus nu duim ik dat ze over een tijdje weer krols wordt. Dan zal ik haar laten dekken door Mambo.

Verder heb ik nog een ander nieuwtje. Volgende week komt onze nieuwe aanwinst Molly. Zij is dan 13 weken. Ik had dit keer geen zin om te importeren en zelf een kitten in Amerika ophalen is voor mij geen optie (werk fulltime en heb veel katten om voor te zorgen). Ik heb dus hier in de omgeving gezocht en kwam bij cattery Wildkitty uit. Zij had precies het poesje wat ik zocht voor Mambo. Poly, lang haar en een lange staart! Dank Amber voor dit prachtige poesje! Binnenkort volgen er dus ook weer foto’s voor op de website. Dus blijf ons volgen!
  
26 juni 2013
Mira is zwanger. Ik kon het van de week al zien aan de kleur en groote van haar tepeltjes. Dit is het eerste nestje van Mira en Marley dus ik ben heel benieuwd. Hoop dat alles goed gaat. Ze is uitgerekend rond
4 augustus 2013. Kijk er weer zo naar uit!
31 mei 2013
Onze kleine Mira is voor het eerst samen met Marley. We duimen dat het gaat lukken en dat ze samen mooie kittens mogen krijgen. Mocht het gelukt zijn, dan is ze uitgerekend rond 4 augustus. Zo spannend! Heb weer zo’n zin in dat kleine grut om mij heen. Ook kreeg ik nog een update van Ingrid over haar Beer. Deze wil ik graag met jullie delen. Wat is Beer toch een prachtig ventje!

Ingrid aan het woord (Beer)
Lieve Linda,

Die mooie foto's die ik al weer even geleden op je site heb bewonderd deden me wel
beseffen dat ik al weer veel te lang geleden wat van me heb laten horen.

Met Beer gaat het geweldig. Hij en Puck zijn heel leuk met elkaar ..soms hele gekke buien, dat ze achter elkaar de trap op en af rennen. Spelen met propjes en muisjes kunnen ze ook als de beste. Maar slapen of gewoon mooi liggen wezen ook :). Niet altijd, maar vaak, is het zo dat waar ik ga, gaat Beer ook. Terwijl ik dit typ ligt hij ook naast me op de bank te slapen. Beer maakt ook de gekste sprongen, soort achterwaartse halve salto's. Soms kan hij ook erg lomp zijn. Als ik s' ochtends Evi wakker ga maken, rennen ze altijd achter me aan naar boven. Vanochtend had hij zo een haast dat hij zich afzette op mijn voet ...lekker zonder sokken ..drie grote krassen erop ..auw! Of als hij dwars over ons heen rent in een gekke bui. Ach ja , jeugdige enthousiasme :).

Liefs , Ingrid
18 mei 2013
Vandaag bij Shirley op bezoek geweest. Ze heeft een prachtig nieuw huis. En de dieren bij Shirley hebben het heel goed. Mogy is een flinke dame geworden zoals je kan zien op de foto’s. Wat een prachtig meisje toch en zo lief! Ik vond het heel gezellig en leuk om Shirley, haar dochters en Mogy weer te zien. Ook heb ik gelijk een paar foto’s gemaakt van een paar van onze pixies. Major is na zijn castratie nogal dik geworden en van Leevie wisten de meeste van jullie dat al. Hij spant helaas de kroon. Brutus is een beetje hetzelfde gebleven qua gewicht en hij sluit nog steeds zijn ogen voor de camera. Ja, ik schrijf eigenlijk te weinig op mijn website de laatste tijd. Naast de drukte, ontbreekt het soms aan inspiratie. Maar nu ik toch de camera weer te voorschijn moest halen, was het natuurlijk net zo makkelijk om gelijk een paar plaatjes van mijn boefjes te schieten.
19 april 2013
Ik heb al een tijdje niets geschreven. Ik moet eerlijk zijn dat het aan inspiratie ontbrak. Dus nu even een update over onze lieverds. Mia is niet zwanger. Marley heeft kunnen oefenen, maar weet niet wat hij moet doen of kan zo’n pittig dametje niet aan. Mira was de laatste week krols, maar ik vind haar nog te jong. Dus zij moet echt even wachten. Ze wordt overigens steeds knuffeliger. En ze is een super lief mooi dametje. Na de castratie van Major, is hij behoorlijk dik geworden.. Dat probleem hebben ze werkelijk bijna allemaal de pixies. Al zijn Millie en Macy nog mooi op gewicht. De anderen zijn echt te zwaar.. Dus pas op zou ik zeggen. Zelf kan ik helaas niet een enkeling op dieet zetten. Dat is een groot nadeel van het hebben van meerdere katten, maar verder doe ik alles voor ze wat ik maar kan. Tussentijds heb ik nog hier en daar wat foto’s gekregen via whatsapp van ondermeer Fyra. Wat is ze toch mooi geworden. En van Mogy die ook werkelijk prachtig is geworden. Waren ze natuurlijk al, maar het is mooi te zien hoe ze er uitzien als ze wat ouder zijn. Ook een heel grappig filmpje van Mogy gekregen, maar lukt me even niet deze op mijn pc te zetten en bij mijn dagboek te voegen. Maar ik ga binnenkort bij Mogy van Shirley langs en zal dan weer een paar plaatjes schieten. Ja, bezoekjes leg ik niet vaak af. Ik zou wel vaker willen, maar het is gewoon te druk hier. Om een huis goed schoon te houden met zoveel dieren, kost je al je tijd (naast je werk). En dan nog studeren… Ai, ai, daar komt het al vaak niet van. Maar goed. Ik hou contact met iedereen die dat leuk vind, maar vaak is dat dus via mail en telefoon. Of bij voorkeur bij mij thuis (scheelt mij dan weer reistijd). Het blijft passen en meten. Neemt niet weg dat ik iedereen nog steeds heel dankbaar ben voor de adoptie van hun pixie en voor hun goede zorgen.
  
Dagboek 38) 19 april 2013 - 21 juli 2013