[]
[]
[Web Creator] [LMSOFT]
Deze foto is van het evenement Dierenpret in 2009. Van links naar rechts: Karin, moi en Hennie.
Beste mensen,

Op zondag 3 april 2011 is er wederom een groot dierenevenement in Houten (Dierenpret 2011) verzorgd door VHM EVENST. Ik mag weer exposeren en de bezoekers van dit evenement iets meer over het ras de pixiebob vertellen en laten zien. Zelf zie ik dit als een leuke kans om de pixiebob te promoten. Neemt niet weg dat het leuk zou zijn als meerdere mensen met een raskat ditzelfde zouden willen doen. Anders sta ik daar wel een beetje alleen.

Ik heb alleen lang nagedacht, maar ik durf geen van mijn katten mee te nemen. De pixies zijn geen fan van veel bezoekers die ze niet kennen en ik heb ze hier ook niet op voorbereid. Een goed showbare kat krijg je als je hier jong mee begint. Mijn katten zijn shows/events niet gewend. Uiteraard zal ik wel dingen uitdelen, iets over het ras vertellen en een heleboel foto's laten zien. Maar wil je ze in het echt zien, kom dan een keer op bezoek bij mij thuis (op afspraak).

Het is een groot dierenevenement met terraria, knaagdieren, honden, fretten en hopelijk meerdere kattenrassen. De verschillende diersoorten krijgen hun eigen ruimte binnen dit grote complex. Wel dien je je eigen bench en dergelijke mee te nemen. Verder wil ik de mensen die ik door dit ras heb leren kennen ook vragen te komen om mij te vergezellen! Maakt de dag gezelliger en je kan dan ook je enthousiasme over dit ras delen met de bezoekers aan mijn stand. Ik zorg dan voor de vrijkaartjes. En je hoeft natuurlijk niet de hele dag bij mijn stand te staan. We wisselen elkaar gewoon een beetje af. Zo kan je alle stands tijdens dit evenement bezoeken of ergens een hapje/drankje doen. Ik stel jullie komst in ieder geval zeer op prijs! Dus mocht ik je interesse gewekt hebben, reserveer dan zondag 3 april 2011 alvast in je agenda. En geef mij te voren door of je wilt komen opdat ik vrijkaartjes voor je kan regelen. Voor meer inhoudelijke info verwijs ik naar het bericht hieronder:

In navolging en het succes van de eerdere shows gaan we jaarlijks een groot dierenevenement organiseren in het Expo Center te Houten. Op ruim 10.000 m2 zullen er verschillende evenement tegelijk plaatsvinden. Elk evenement behoudt zijn eigen karakter en eigenschappen. Dit houdt in dat ieder evenement in een eigen zaal of ruimte zal plaatsvinden. Er zal een keer entree worden geheven en u kunt dan alle evenementen bezoeken.

De evenementen die tegelijk op 3 April 2011 gaan plaatsvinden zijn:
Exoknaag
Katten presentatie Pixiebob
Kromsnaveldag (geïntegreerd in exoknaag)
Terraria Algemene reptielen-evenement
Spinnen en insecten
Nationale Frettendag
Internationale Caviashow
Roofvogels
  
ADRES
Expo Center, Meidoornkade 24, Houten.
VAN 10.00 TOT 17.00 UUR
(aanbieders vanaf 07.00)
INFORMATIE
Informatie over kosten, entree, standhuur, stroom, locatie enz klik op een van de evenementen hierboven.
ENTREE BEZOEKERS
Volwassenen 9,00 euro
Kinderen tot 12 jaar en 65+ 6,00 euro
Kinderen tot 5 jaar gratis
TICKETSERVICE
Zie rechterzijde boven partners 

Heb je als raskattenbezitter/fokker ook interesse om te komen en je ras te promoten? Neem dan gerust contact op met de organisator van dit evenement: Jan van het Meer tel. 0527-204495 of 06-22103933

Meer informatie en foto's van eerdere evenementen kunt u vinden op zijn website:
www.vhm-events.com of via de hoofdpagina www.ter.nl
Dierenpret Houten 3 april 2011