[]
[Web Creator] [LMSOFT]
20 maart 2011
Ik had vorig weekend helaas geen fut om mijn website te updaten (ziek). Maar ik heb jullie updates en foto’s gewoon bewaard voor deze week. Hier doen de katten het goed. Macy is ondanks de pil al wel weer krols geweest, maar gelukkig niet zo heftig. Want gek word je van dat gejammer! Mambo weet soms niet waar hij het zoeken moet. Al dat vrouwelijke schoon (Mia en Macy) in huis en toch kan hij niet bij ze komen. En ook Mambo gaat dan klagelijk miauwen waar wij vervolgens weer gek van worden. Ik laat Mia en Macy al een tijdje niet meer samen met Mambo door het huis lopen. Durf geen risico te nemen. Dus zodra ik de mannetjes loslaat uit hun kamer, hebben we Macy en Mia tijdelijk even opgesloten in de kittenkamer. Om de beurt mogen ze dan in de rest van het huis. Wel gaat Mambo steeds voor de deur van de dames zitten om ze maar te kunnen zien/ruiken. Maar doordat ik Macy en Mia even apart heb gezet, durft Brutus ook vaker rond te wandelen in huis. Want zodra Mia of Macy hem zagen, joegen ze hem direct weer zijn kamer in…. Dus dit switchen is een gedoe, maar heeft ook zeker een groot voordeel. Eindelijk komt Brutus een beetje los de schat. De katten zijn trouwens dit jaar voor het eerst weer buiten geweest (balkon en dakterras). Wat een lol dat ze hebben! Ja, eindelijk wordt het weer wat warmer. Dus tijd voor een frisse neus! Zo leuk om ze te zien genieten. Hierna nog een paar updates waarvoor ik jullie allen weer wil danken.

Zeynep and Cem aan het woord (Roku)
So Yesterday the kittens became 5 months old! And Roku did some new things for his birthday: for example he drank water from the sink, with several small attempts to lick it from the running water. He can work on that more since he was getting some water in his nose :). The second thing he did was to accompany me at the corner of the bath tub, while I was having a nice warm bath with essential oils like pine tree oil (very intense smell, but he succeeded to stand it!). While he was lying down at the edge he kept his paws on the tips of my feet which are above the water surface. He really likes touching! A final small remark that both me and Cem think that Bijoux looks very similar to Roku, esp. on the picture together with Bruce by the window, although they are not bro&sis. but just kind of cousins :)) Our greetings to all the other kittens and families! Enjoy the spring!

Astrid aan het woord (Bruce en Bijoux)
Gister heb ik de nageltjes aan de voorpootjes van Bijoux geknipt in mijn eentje! Ze liet het gewoon toe. Ik moet ze regelmatig bijpunten, want ze worden zo scherp; mijn hele armen en benen zitten onder de krassen :-(. Bruce zn nagels zijn eigenlijk ook weer te scherp aan het worden, maar daar wacht ik nog maar even mee totdat Arjen weer thuis is. Vrijdag moet Bruce weer voor zijn inenting naar de dierenarts, maar ik ben er nog niet uit hoe ik het deze keer ga aanpakken. Misschien dat ik hem toch maar aan de autogordel meeneem en naar binnendraag en dan maar hopen dat het een beetje rustig is in de wachtkamer... Op dit moment ligt Bijoux te slapen in de kast en Bruce ligt op mijn schoot. Ik zou zo mijn bedje in kunnen rollen ware het niet dat ik straks nog les moet geven. Nog maar even koffie zetten dus!
Vervolg Bruce en Bijoux
Ben net met Bruce naar de dierenarts geweest....wat een drama weer. Hij ligt nog na te hijgen, maar wat wil je ook als je met je 7,3kg(!) heel druk gaat lopen maken dat je even in de auto moet. De dierenarts vond hem wel een beetje te dik, dus als Bijoux straks ook geholpen is gaan ze op dieet.... Vanochtend was ik Bijoux kwijt! Ze zat op de koffers op de kast, maar op een gegeven moment hoorde ik haar wel, maar ze kwam niet tevoorschijn. Dus ik in de koffers kijken, achter de kast kijken en zij ondertussen maar piepen. Wat bleek, ze was tussen de kastdeur van bovenaf op de bovenste plank geglipt en dat had ik niet gezien. Maar ze kreeg de deur niet zelf meer open geduwd. Wat een spookje is het ook... Ik zal vandaag nog even proberen een mooie foto van haar te maken. Morgenavond komt Arjen weer thuis, dus dan is het speelmaatje van B&B weer terug en dan wordt het weer rennen 's avonds voor de rakkers in plaats van bij mij op de
bank liggen ;-)

Anita aan het woord (Pixel)
Hier weer eens een update over Pixel. De laatste keren heb ik je niet gemaild, omdat het gewoon enorm goed gaat. Hij groeit nog steeds goed (is nu 3276 gram) en wordt steeds 'lomper'. Hij vindt het heerlijk om op de vensterbank te liggen en naar vogels te kijken. Hij voelt zich blijkbaar al erg groot, want hoe groter de vogel hoe beter. Met Peach speelt hij ook nog erg graag en hij rent ook regelmatig achter Friemel aan, die het nu toch ook wel leuk vind. Als de kattenbende 's ochtends eten krijgen moet Pixel eerst opgepakt en geknuffeld worden voordat hij gaat eten. Als hij aandacht wil gaat hij ook gewoon voor je staan. Ook als je de trap op gaat, gaat hij gewoon een tree hoger zitten zodat je hem wel aandacht móét geven. Slim beestje. Visite vindt hij tegenwoordig ook niet meer zo eng. Meestal rent hij nog even weg, maar hij is zo nieuwsgierig dat hij binnen no time weer in de kamer is. Hij is nu ook gaan wisselen, dus hij wordt al een grote vent. Heb nog een aantal foto's in het album geplaatst. Pix en Peach waren laatst aan het stoeien en Pix kan van die geweldige koppen trekken. Heerlijk om te zien. Bij 1 foto lijkt het alsof hij het uitschreeuwt van de pijn, maar geloof me, er kwam geen geluid uit z'n bekkie en hij had ook nergens last van. Ha, ha.

  
6 maart 2011
Gisteren ben ik bij Callista en Ben in Duitsland op bezoek geweest. Het was zo leuk om ze weer te zien en niet te vergeten Marilyn en Igor! Wat wonen zij mooi zeg! Een prachtig groot huis en grote tuin met zicht op alleen maar land…. Heerlijk gewoon! Die rust en stilte. Igor en Marilyn zijn beide flink gegroeid. Marilyn is wat verlegen, maar liet zich gelukkig wel aaien. Ze is een grote, mooie dame geworden! Igor is een echte knuffel en hem maakt het niet uit wie hem knuffelt en hij babbelt er ook nog eens op los. En die look! Zo’n prachtige wilde look en van die enorme pootjes!! Ik wil Callista en Ben nogmaals danken voor de goede zorgen voor Igor en Marilyn en ook voor de gastvrijheid en de heerlijke chocolaatjes! Zo lief! Ik hoop jullie weer eens te zien als jullie weer in de buurt zijn.

Ik heb ook nog een paar updates ontvangen en foto’s waarvoor ik jullie allen weer wil bedanken. En daarnaast kunnen jullie Bruce en Bijoux op youtube bekijken (link is bijgevoegd).

Astrid aan het woord (Bruce en Bijoux)
Ja, ja, het filmpje staat op youtube! Het was weer een drukke week, dus ik heb het gister pas kunnen bewerken. Zie: link. Ik heb er maar een gezellig muziekje onder gezet :-), want toen ik dit filmpje maakte stond er op het dak van de buren iemand een hoop lawaai te maken met een brander. Op een van de foto's zie je Bijoux boven op de kast zitten. Als ik haar zie klimmen en aan het wasrek zie bungelen, vraag ik me wel eens af of de Pixiebob niet van de aap afstamt ;-). Wat lijkt Emmeth veel op Bijoux! Bijna dezelfde spots en hetzelfde koppie! De afgelopen week was Bruce weer wat opstandiger en brutaler dan anders. Hij ging weer van alles doen wat Bijoux nog wel doet en niet mag zoals op of achter de tv zitten. Ook ’s nachts doet meneer mee met de spelletjes van Bijoux. Helaas heeft Bijoux het nu ook door als we haar 's nachts buiten de slaapkamer zetten, ze net zo hard kan jammeren als Bruce. Extra knuffelen en spelen dus, want BenB hebben blijkbaar niet altijd genoeg aan elkaar. Inmiddels hebben ze ook hun grotere roestvrijstalen eet- en drinkbakken en dat gaat prima. Bijoux wordt steeds zwaarder en groter en krijgt steeds meer praatjes. Vooral als ik zeg dat iets niet mag, dan luistert ze wel, maar ze steekt altijd een heel verhaal tegen me af. Bijoux springt ook op onze rug zodra we ons bukken om bijvoorbeeld iets uit een la te pakken; erg pijnlijk met de extra nageltjes :-(. Daarnet lagen ze weer in de kast met z’n tweeën, zo schattig! Bijoux nam Bruce in een soort houdgreep en begon zijn koppie te wassen! 

Mireille aan het woord (Bumper, Bikkel en Balou)
Hoe was het in Duitsland? Zal wel heel erg leuk geweest zijn om Marylin en Igor weer te zien, heel benieuwd naar ze... Bikkel heeft vanmorgen weer geplast op bed... En weer tijdens het spelen en ravotten. Hij is echt in de pubertijd aangekomen en ik heb besloten om maandag de dierenarts te bellen en te vragen om die Clomicalm. Kijken of het wat gaat helpen. Hij probeert, zoals je inmiddels weet, de baas te worden hier in huis. Bij Banjer en Bengel durft hij nog niet, maar Balou is hij de baas en Bumper was van de week toch onderdanig aan hem... Ik hoop dat het medicijn helpt, de stomerijrekeningen gaan maar door hier... Dekbed is te groot om zelf te wassen... Verder groeit meneer goed. Hij was afgelopen donderdag al weer 3,8 kilo. Balou groeit gestaag, zij weegt nu 2,3 kilo en Bumper groeit mee, mevrouw weegt 5 kilo(!) Vanmorgen eindelijk weer een paar leuke foto’s gemaakt. Niet allemaal even scherp, maar goed. Ik heb een nieuw album gemaakt. Daar kun je ze allemaal zien, maar heb de leukste vast meegezonden. Voor nu weer liefs en in ieder geval zie je me 26 maart!

  
27 februari 2011 vervolg
Ik heb ook nog een paar updates en foto’s ontvangen waarvoor mijn dank!

Astrid aan het woord (Bruce en Bijoux)
Ik heb een drukke week achter de rug (donderdagavond voor mijn werk op de negenmaandenbeurs gestaan :-p), maar nu even tijd om, met een spinnende Bruce voor me op het bureau, weer wat fotootjes door te sturen. Bijoux klimt minimaal 5 keer per dag op het wasrek en meestal gaat dat goed; af en toe moet ik haar er af redden (Bruce verhuist ondertussen naar mijn schoot...). B&B zijn dit weekend erg lief voor elkaar geweest en hebben uren tegen elkaar aan gelegen. Bijoux is nu ook liever naar Bruce toe en wast hem echt i.p.v. de paar likjes die ze hem eerst gaf, waardoor ze wist dat hij haar zou gaan wassen en ze zelf niks meer hoefde te doen. Bijoux eet goed en weegt nu ongeveer 2900 gram. Ze heeft vandaag ook voor het eerst een echte miauw laten horen! Ik heb B&B ook gefilmd toen ze buiten waren, maar dat filmpje moet ik nog even bewerken. Ik vroeg aan Astrid of dat nu echt Bijoux was op het wasrek. Zo groot al! Ja, ja, dat madammeke met die enorme poten is Bijoux! Die tip om de vleesbrokjes met de harde brokjes te mixen was echt heel goed! Ik merk nu dat Bijoux ook vaker harde brokjes eet, al zal dat misschien ook wat makkelijker gaan nu haar tandjes wat groter worden. Op het filmpje zul je zien dat ze wel nog huppelt als een paardje, terwijl Bruce echt kan sluipen als een panter. Hopelijk lukt het me om het filmpje donderdag even onder handen te nemen; het is ook erg grappig dat Bijoux het nog niet helemaal door heeft hoe ze met haar lijn moet omgaan, laat staan met die van Bruce... B&B zorgen er ook voor dat ik het volhoud hoor! Als ik thuiskom en ze om me heen dartelen, ben ik alles wat die dag gebeurd is al bijna vergeten en op van die momenten zoals gister als Bruce op mijn schoot ligt te ronken of als Bijoux 's nachts zachtjes op mijn vinger ligt te bijten, ben ik helemaal happy. En ze maken het ook makkelijker om toch maar schoon te maken, want zij kunnen niet kiezen en ik wel om hen een schone bak of vloer te geven, dus ik moet wel.

Mireille aan het woord (Bumper, Bikkel en Balou)
Ja, hier gaat het goed, Balou heeft vanavond/vanmiddag zich helemaal uitgeleefd op de vensterbank... wat een schatje. Ze dacht dat ze de sneeuw kon pakken. Heeft ze nog niet eerder gezien. Ze is zo lief, maar dat zijn de anderen ook hoor. Bumper is weer helemaal mijn liefje. Komt iedere nacht luid spinnend naast me liggen en ook regelmatig midden op de dag als ik even op de bank zit. Bikkel groeit nog steeds door, de boef... Hij pakt nog steeds alle bakjes met eten om te testen of het wel hetzelfde is als hij krijgt en laat de dames echt wachten. Banjer bromt nog steeds, maar verliest terrein, zowel Bikkel en Balou zijn niet helemaal onder de indruk zoals Bumper altijd is. En zelfs Bumper krijgt weer meer moed. Vanmorgen de kleintjes gewogen, Beide kittens zijn weer 300 gram aangekomen, Balou weegt nu 2,2 kilo en begint groter te worden. Bikkel is met 3,5 kilo hard op weg om de dames in te halen. Zo leuk, ik heb contact met de cattery waar Macy vandaan komt. Ze vinden Bikkel een prachtige kat. Ik ook :-) Zijn wangen zijn aan het groeien en het zal niet lang meer duren of hij gaat wisselen. Op dit moment ligt hij weer totaal uitgestrekt en ontspannen met Balou in het mandje. Balou probeert nog steeds contact te krijgen met Bengel, maar slaagt er nog niet erg in. Ze accepteert haar wel steeds meer, maar samen liggen, zie ik nog niet gebeuren. Waarom Balou haar zo graag opzoekt, is me niet duidelijk... Maar ze wil het wel... Leuk dat je de andere kittens ook gaat opzoeken. Ben heel benieuwd hoe Marilyn er nu uitziet. Ze was altijd al een prachtige poes. Morgen komt Anders weer even kijken. naar hoe ze er nu uitzien.
Zal proberen om nog wat foto's te maken. Anders zijn ze ineens volwassen. We komen snel jouw kant weer eens uit. In ieder geval heel veel plezier dit weekend en geef Emmeth een knuffel van me. Heb ik gedaan voor je! En met plezier. Wat een heerlijk ventje is Emmeth.
  
En tot slot heb ik een paar hele mooie foto's gekregen van een collega en vriend van Mireille,
Anders Svensson. Hij heeft tijdens zijn bezoek aan Mireille - niet zo lang geleden - een heleboel foto's van Bumper, Bikkel en Balou gemaakt welke ik graag met jullie wil delen. Nogmaals dank Anders voor deze mooie foto's!
27 februari 2011
Gisteren ben ik op bezoek geweest bij Yvon en Jack. Het was heel leuk om ze weer te zien en natuurlijk de inmiddels flink gegroeide Emmeth. Ze wonen heel mooi en groot. Die Emmeth boft maar. Ik heb gelijk wat plaatjes van dit mooie manneke geschoten. Is hij niet prachtig?! En zo’n mooie wilde look! En wat ik niet had verwacht is dat ik hem gewoon kon optillen en knuffelen! Hij is echt super lief. Ik werd dan ook helemaal verliefd op dit manneke. Ik wil Jack en Yvon nogmaals danken voor de goede zorgen voor Emmeth en voor de gastvrijheid en het heerlijke gebak. Ik vond het echt heel gezellig en hoop jullie nog eens te zien/spreken.


  
20 februari 2011
Astrid en Arjen zijn vorige week op bezoek geweest. Was weer gezellig en ik ben wederom verwend met een super grote doos bonbons! Wat ben ik daar toch dol op en hoe erg ook…. Ze gaan bij mij dus niet lang mee…. Vorige week had ik het te druk om weer te schrijven voor mijn site, dus ik dacht ik sla een keer een weekje over. Nou blij dat ik dat had gedaan, want mijn site was gehackt en voorzien van een lelijk virus. Gelukkig heb ik deze weer kunnen verwijderen en de mensen met Antivirussoftware hadden hier geen hinder van ondervonden. Maar als je geen antivirussoftware op je pc hebt, dan hou ik mijn hart vast… Ik denk dat het geen gerichte aanval op mijn site is geweest, maar een aanval op de server van mijn host (zelf had ik het virus namelijk niet op mijn pc) waar ik mijn site dus onderbreng. Maar nam niet weg dat ik dat virusje zo snel mogelijk moest verwijderen. Blij dat het gelukt is! Ik heb afgelopen dagen weer veel leuke foto’s en udpates ontvangen waarvoor ik jullie allen wil danken en welke ik uiteraard weer met jullie wil delen.

Astrid aan het woord (Bruce en Bijoux)
Leuk die foto's van je bezoekje! En wat is die Roku groot! Het is me nog niet gelukt om een foto te maken van Bruce met z’n nieuwe speelhengel, maar die volgt snel want Bruce is helemaal in zijn nopjes met z’n nieuwe speelgoed! Er zitten 3 glitterpluizen aan de hengel en Bruce slaakt de hele tijd gilletjes van plezier als we er mee spelen. De andere hengel met belletjes en een spin vond Bruce maar niks; gelukkig reageert Bijoux op alles wat beweegt, dus die kan er mooi mee spelen ;-) Mijn ouders vinden Bijoux heel mooi en ze vinden haar veel liever in het echt dan dat ze hadden verwacht op basis van mijn verhalen over ons kleine heksje. Ze was dan ook erg braaf zondag en begint wat eenkenniger te worden. Toen Bruce klein was ging hij ook bij andere mensen op hun schoot liggen als hij moe was, maar Bijoux wil alleen bij mij liggen en gaat alleen even bij andere mensen snuffelen. Bruce is deze week weer heel lief en aanhankelijk. Als ik thuiskom blijft hij miauwen totdat ik hem lang genoeg heb geknuffeld en hij komt nu elke nacht even bij me liggen. Omdat Bijoux er dan ook bij wil, val ik dan niet meer in slaap met 2 katten boven op me en zodra ik dan in een andere houding ga liggen staan B&B op en gaan stoeien.... We zetten ze dan weer buiten de slaapkamer, waarbij Bijoux braaf in de klimpaal gaat liggen en Bruce voor de deur staat te jammeren. Het zijn dus weer korte nachten deze week :-p Het is heel schattig om te zien dat Bijoux zich 's nachts echt gedraagt alsof ze in een nest ligt, want ze doet haar ogen vaak niet open en gaat nog half slapend op de tast ergens liggen. Soms schrikt ze daardoor van mijn hand als ik haar aai of valt ze van het bed omdat ze niet kijkt wat ze aan het doen is. Ik ga ook nog proberen een filmpje te maken als ze aan het stoeien zijn. De laatste tijd stoeien ze alleen nog maar door elkaar vast te houden als een stel kleine sumoworstelaartjes, maar bijten ze elkaar niet meer en duwen alleen hun kopjes tegen elkaars buikjes. Bruce vindt het stoeien zo leuk dat hij de halve avond op zijn rug ligt om Bijoux uit te dagen zijn buikje aan te vallen. Meer verhalen en foto's zaterdag... Jullie bezoekje was nogmaals heel gezellig en dank voor de leuke foto's!

Anita aan het woord (Pixel)
Hoe is het met jou? Al gewend aan een kittenloos huis? Ja, ik ben al weer helemaal gewend. Heb gelukkig nog zoveel katten om te knuffelen;-).
Vorige week had ik geen tijd om je te mailen over Pixel, dus daarom nu weer een update. We hebben Pixel gisteren weer gewogen en meneer weegt ondertussen 2558 gram. Schiet lekker op dus! Hij heeft zijn draai helemaal gevonden hier. Is natuurlijk ook de drukste in huis. Rent nog steeds achter alles en iedereen aan. Als hij maar kan spelen! Ook heeft hij door (vorige week al) dat hij sterker is dan Peach en haar makkelijk aan kan. Het is dus elke dag vechten geblazen om wie de baas is (al is het vaak ook gewoon stoeien). De ene keer begint Pixel, de andere keer Peach. Ach ja...zo blijven ze bezig. Deze week begon er tussen Friemel en Pixel ook al wat meer interactie te komen. Ze ruiken nu vaak even aan elkaar en rennen ook achter elkaar aan. Friemel heeft door dat Peach en Pixel om het leiderschap aan 't vechten zijn en zij doet daar soms subtiel aan mee. Ze werd altijd "onderdrukt" door Peach en ziet nu af en toe haar kans schoon om wat terug te doen. Wat dat betreft gaat het wel stukken beter. Voordat Pixel er was terroriseerde Peach Friemel vaak. Nu heeft ze daar geen tijd meer voor, zodat Friemel ook weer tot bloei komt. Dus het plan om een man (Pix) in huis te halen voor de goede vrede tussen de dames werkt wel! Pixel wordt trouwens echt een knuffelkont! Hij ligt maar al te graag op schoot en laat zich lekker vertroetelen. In 't begin deed hij dat niet. Hij gaat nu ook gewoon voor je staan en miauwen zodat je hem even oppakt. Hij ligt dan echt te genieten met die spleetoogjes van hem. Volgend weekend gaan we een weekendje naar Zeeland. Mijn ouders wonen daar en de katten nemen we altijd mee. Dat wordt Pixel z'n eerste keer, dus we zijn erg benieuwd hoe hij reageert. Vorige week hebben we hem even in de tuin laten lopen (met die storm). Wel aan een tuigje, samen met Peach. Het was even wennen voor hem, maar hij vond het toch wel interessant geloof ik. We zijn trouwens het kittenvoer al aan het mengen met volwassen voer. Dat gaat prima. De brokjes zijn ook ongeveer even groot. Ik zal weer een paar nieuwe foto's in het album zetten. Op je site las ik dat je bij een aantal mensen langs bent geweest om te kijken hoe de kittens het hebben. Mocht je een keer in de buurt zijn (of niet); je bent hier ook altijd welkom hè!

Mireille aan het woord (Bumper, Bikkel en Balou)
Niet zo heel veel te melden, het gaat super! Balou doet zachtjes pogingen om bevriend te raken met Bengel en is verder brutaal genoeg om zelfs naast Banjer haar eten op te eten.. Bumper, Bikkel en zij slapen bijna iedere nacht met zijn drietjes bij me en dan voel ik me zo intens gelukkig. Ze groeien allebei goed, Bikkel is in hoogte toegenomen en een beetje een lange slungel nu. Hij is nog maar een paar centimeter lager als Bumper, maar nog wel een stuk dunner. Hij woog gisteren 3.2 kilo dus weer heel netjes gegroeid. Balou begint nu ook te groeien en is nog een klein poesje, maar nu wel 1,9 kilo, niet meer de helft van Bikkel. Ze weegt nu ongeveer de helft van de volwassen poezen. Buiten lopen is voor Balou niet echt een feestje. Nadat ze haar tuigje omkrijgt, gaat ze in de tuin plat op de grond liggen en beweegt niet meer. Bikkel is enthousiaster. Zijn tuigje omdoen duurt hem te lang, maar eenmaal naar buiten wil hij alles zien. Bumper was van de week ook heel stoer, aan haar riempje liep ze de poort uit, was echt al heel wat... tot de buurman zijn hondje uit ging laten... Jeetje, moest echt heel hard rennen, want mevrouw kreeg spontaan een hyperventilatie aanval en wist niet hoe snel ze weer naar huis toe moest. Held op sokken :-). Maar goed, laten we hopen dat het snel lente wordt, dan wordt het voor alle poezen weer leuk om naar buiten te gaan.

Ingrid aan het woord (Ozzy)
Zondag avond lekker languit op de bank. Ozzy is niet zo’n schootkat, maar toen Mario onder een deken ging liggen omdat hij het een beetje fris had, kwam Ozzy gelijk op schoot J. Kon het niet laten om gelijk een aantal foto's te maken van onze mooie vent. Moest je er toch een paar sturen hoor! Ozzy is gelukkig helemaal opgeknapt, alleen heeft hij nog wel vieze ooghoekjes, van die droge donkere stukjes. Maar had Major dat nou ook? Ja, dat klopt, maar bij Major ontbreken dus zijn traanbuisje en daardoor komt er altijd wel vocht uit zijn oogjes. Van de week bedacht Ozzy zich dat we de gang boven maar eens moeten gaan behangen, hi, hi. Hij zag waarschijnlijk een klein los stukje of zo want hij ging er mooi op door met zijn nagels en zijn tanden. Nou zat dat wel in de planning, maar niet binnenkort ....volgend jaar of zo. Maar Ozzy kan niet wachtenJ. In het begin werd Ozzy besprongen door Puck en had zij de spreekwoordelijke broek aan, maar dat is wel wat veranderd. Hij kan haar nu ook wel aan en het is echt leuk om die prachtige sprongen van ze te zien. Toen we van de week klaar waren met het avond eten liep ik naar de woonkamer. Ik wist niet hoe snel ik mijn camera moest pakken , want wat een lief plaatje was dat hoe ze samen lagen. Het kan ook niet zacht genoeg liggen, liggen ze al op de bank , moeten ze ook nog op een kussen liggen hi, hi. Als je het leuk vind, stuur ik ook wel weer eens een kort filmpje van Ozzy. Natuurlijk vind ik dat leuk! Van de week heb ik met mijn mobiel gefilmd dat hij speelde met de stofzuiger terwijl ik aan het stofzuigen was. Dit is echt de eerste kat die ik ken die helemaal niet bang voor de stofzuiger is. Vind ik bijzonder.

Rob en Odile aan het woord (Lizzy)
Hier is een update van Lizzy. Sinds de vorige keer was de koorts van Lizzy alweer voorbij en het enige wat ze er aan over heeft gehouden, is dat haar gewicht aan de lage kant was. Nu heeft ze de laatste twee weken wel een mooie inhaalslag gemaakt en woog ze vanmiddag 1900 gram. Dus dat gaat lekker snel. We wegen haar door haar in een soeppan te doen. Dat werkt erg goed. Ook zien we haar donsvacht iets veranderen in het volwassenen-pak, maar ze blijft een plaatje. Ze is samen met Toon helemaal in haar element, heel veel spelen, achter elkaar aan rennen en als hij haar heeft dan gromt en bromt ze er flink op los. Daarnaast heeft ze ook veel interesse in de gordijnen en vindt ze klimmen erg leuk. Zodra je haar roept gaat haar staart omhoog als een antenne en komt ze eraan gehuppeld om kopjes te geven. Gister was erg leuk. Ze lagen toen allebei bij mij op schoot en ze waren elkaar tegelijk aan het wassen. Met Toon gaat het langzaam beter (denken we). De antibiotica is niet goed genoeg aangeslagen en hij moet nu op dieet. Het gevolg is dat Lizzy ook apart moet eten. Dat is af en toe lastig. Hierbij nog een paar foto’s, zodat je kan zien hoe ze groeit.

  
Dagboek 25) 20 februari 2011 - 20 maart 2011