[]
[Web Creator] [LMSOFT]
8 mei 2010
Ik ben op zoek naar een nieuw blijvend huisje voor Simba en Nala. Simba is geboren op 2 mei 2008 en Nala op 13 augustus 2008. Deze twee mooie lieve pixiebobs worden alleen samen geplaatst. Ook zal er een redelijke vergoeding voor worden gevraagd. De pixies zijn inge├źnt, hebben een Europees paspoort en een stamboom. De reden van herplaatsing zal ik telefonisch toelichten. Weet dat de eigenaar dit besluit heeft moeten nemen met pijn in zijn hart. Maar ik ken de omstandigheden en er is helaas geen andere oplossing mogelijk dan een nieuw blijvend huisje voor ze te zoeken.

Simba is een langharige pixiebob kater (geholpen) met een korte staart. Zijn ouders zijn Millie en Brutus. Nala is een kortharige pixiebob (geholpen) met lange staart en poly voetjes. Haar ouders zijn Macy en Major.

Simba en Nala zijn onafscheidelijk, zeer lief in de omgang en heerlijk speels op zijn tijd. Kinderen en honden zijn ze niet gewend. Ik weet niet of ze daar nu nog aan kunnen wennen. Wetende dat ze nu 2 en 1 1/2 jaar oud zijn. Dus ik zoek bij voorkeur een huisje die ze voor hun zelf hebben. Dus ook bij voorkeur geen andere katten. Of hooguit 1 andere kat die een zachtaardig karakter heeft naar andere katten toe.

De foto's die ik voor nu heb bijgevoegd zijn niet recent, maar geven wel een goed idee hoe ze er uitzien.

Voor het bezichten van Simba en Nala wil ik alvast vermelden dat de huidige eigenaar met Simba en Nala in Leeuwarden woont. Dus als ik u geschikt acht voor deze twee lieverds, dan zal ik een afspraak voor u maken met de eigenaar voor een vrijblijvend bezoekje. Zo weet u bij voorbaat alvast dat het voor de meesten van jullie wel een stukje reizen betekent. Maar dat zijn deze twee mooie en lieve pixiebobs meer dan waard.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via mail of telefoon.


06-50866865

  
Nieuw huisje gezocht voor Simba & Nala